Witam.Stosuję dietę od 4,5 miesiąca na początku ważyłem 115 kg teraz ważę 100 kg.Na początku stosowałem dietę zbilansowaną a od jakiegoś miesiąca stosuję dietę low-carb.Problem jest taki ,że waga stoi w miejscu.Był okres kiedy ważyłem najmniej na czczo 95,5 kg później ważyłem cały czas 97 kg ale po cheat dayu wracałem do 100 kg,by na koniec tygodnia ważyć znowu 97 kg i tak w kółko.Chcę od dzisiaj zacząć trening FBW na siłowni domowej i nie wiem jaką dietę zacząć czy ketozę czy zbilansowaną czy dalej low carb.Chodzi mi głownie o to żeby waga spadała i redukował się poziom tkanki tłuszczowej przy zachowaniu jak największej ilości tkanki mięsniowej.Poprostu nie chcę juz tracić czasu na eksperymenty.Załączę dwa zrzuty diet jakie ułożyłem jedna to Low-Carb druga zbilansowana.Chce się dowiedzieć która lepsza lub może jaka w zamian i ewentualnie jakie suplementy dorzucić aby sucha masa mięśniowa została lub jak jest możliwość wzrosła.Dodam że na Low-Carb miałem 2400 kcal dziennie,może za bardzo obciąłem kalorie?
Zmieniony przez - WTS w dniu 2016-01-18 12:48:36

Zmieniony przez - WTS w dniu 2016-01-18 12:48:36