Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ćwicze od jednego roku i wszystko było ok, do czasu od jakiegoś miesiąca własciwie stoje w miejscu, bez żadnych przyrostów. Zależy mi na tym aby pracować nad "poszerzeniem" się, aby dopracować rzeźbę. Mam prośbę abyście sprawdzili mój plan pod tym względem i dali jakieś wskazówki by osiągnąć moje cele.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
1: jak ktoś ma Ci pomóc musisz więcej napisać o sobie- o diecie o treningu jakim trenujesz ćwiczenia, serie, czasy odpoczynów, jakie cykle ostatnio robiłes itp.
2: tak z ciekawości a kiedy nóżki trenujesz??
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
16151
Jesli cwiczysz od roku , a twój plan nadal wyglada tak:
"poniedziałek - barki wtorek - plecy
czwartek - klatka
piątek - ręce" .... to nic dziwnego że nie masz przyrostów
Szacuny
31
Napisanych postów
1428
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14364
Nie łam się, jak ćwiczysz jeden rok to napewno nie masz zastoju. To kwestia zmiany treningu lub lekkiego przetrenowania. Być może jakiś expert zjawi się za jakiś czas i powie ci co i jak. Mawashi ostatnio pojawia się na forum, może ci pomoże. Będzie ok.
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
Z takim treningiem nie ma się co dziwić, do tego nóg nie robisz. Dietę masz?
Nad tym treningiem nie ma się co rozwodzić - trzeba zająć się ułożeniem nowego, takiego jak trzeba.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam wymienic wszystkie cwiczenia ......?? Pisania sporo a i opisac ciezko ale jesli potrzeba to napisze, a co do diety to właściwie jem duzo serow miecha. Trzy posilki dzinnie. Prawde mowiac nie mam specjalnej diety poprostu jem jak najmniej tluszczy. Z tym planem trenuje jakies 4 miesiace. Sprawa z nogami wyglada tak, że w srody zawsze mam treningi w pilke wiec biegania przewaznie mam wystarczajaco. Ogólnie im więcej chce sie dowieidziec tym mniej wiem .... Czytalem nie laczyc okreslonych partii miesni wiec staralem sie to uwzglednic w planie.
Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
16151
1."...a co do diety to właściwie jem duzo serow miecha. Trzy posilki dzinnie"
Nie wystarczy duzo jeść serów i mięsa, trzeba to jesć w odpowiednich porcjach i porze. Poza tym 3 posiłki dziennie to jest zbyt mało, conajmniej 6 posiłków.
2."Z tym planem trenuje jakies 4 miesiace"
4 miesiace to jest zbyt długi czas wykonywania tego treningu, co 6-8 tygodni powinna byc zmina planu.
3."w srody zawsze mam treningi w pilke wiec biegania przewaznie mam wystarczajaco"
Treningi w piłke nożna a ćwiczenie nóg na siłowni to jest całkiem co innego. Poprzez bieganie nie rozbudujesz nóg tak jak ćwiczac je z cieżarami.
4. "Ogólnie im więcej chce sie dowieidziec tym mniej wiem "
Praktycznie to jest niemozliwe, może źle korzystasz ze wskazówek przeczytanych na forum ,próbuj je kilkarotnie przeczytac i zrozumiec.