Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nazwa handlowa: Stanol tablets - eurochem
typ: under / oral
stężenie: 10mg/1tab
pakowanie: 100tab/opak
pewność produktu: wysoka
wykonanie: dobre. tabletki świetnej jakości. logo EC na każdej. Opakowanie mało ambitne.
opinia: Świetny produkt. Wielu mówi że najlepszy jaki brał do tej pory. Cena/Jakość Celujący.
Szacuny
11
Napisanych postów
553
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2376
dzieki emil, ale widziałem już to ;) z zestawienia winek ;)
no i moje winko różnic się troszkę od tego z zestawienia ponieważ stanazolol tablest napis jest na żółtym tle , w zestawienaiu natomiast jest na białym ;))
Szacuny
0
Napisanych postów
94
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5032
to ktore jest na focie bylo wczesniej przed tym winkiem w zlotym opakowaniu. to w zlotym jadlem i rewelacja! zadziwiajace, ze gdy chcialem kupic ponownie, okazalo sie ze go brak i jest to w bialym opakowaniu tylko.. niezdecydowalem sie, mysle ze raczej walek
Szacuny
11
Napisanych postów
553
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2376
shield , czyli wałek ? , raczej nie ? ;) bo mam zamiar go zjeść :D
aha jeszcze takie pytanie , bo gdybym mógł to bym pokazał jak wygląda w środku .. ;)
ile po otworzeniu opakowania mogę zwlekać zanim zacznę jeść , bo do cykolna przymierzam się dopiero w listopadzie ;) i obawiam się , że jak teraz otworzę opakowanie , to z tabletami bedzie coś nie tak ...
Szacuny
60
Napisanych postów
4804
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
44754
walek nie walek, nie wiem tego. mozna sobie gdybac tak bez konca. moze to jakies stare zapasy, bo wyglada naprawde ladnie, a moze ktos jedzie na renomie tej firmy. wino czuc juz po tygodniu, wiec sprobuj.