Powiedzmy że oral 1-6 30 mg ED a inj 1-6 50 mg EOD.
...
Napisał(a)
Mam w planach ułożyć sobie kolejny cykl na marzec i zastanawiam się między innym nad Stanozolol-em. I jak zaznajomiłem się z cenami to mam dylemat. Pierwotnie chciałem injekcje, no ale te koszty. Może mi ktoś podpowie jak wygląda różnica w zyskach (siła, definicja) i stratach (wątroba itp.)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Stanozolol zaczyna sie od grupy 17-alfa co za tym idzie nawet iniekcja daje po watrbie.
Z tanszych alternatyw w iniekcji mozesz poszukac stanozololu body research.
Z tanszych alternatyw w iniekcji mozesz poszukac stanozololu body research.
" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
Czyli jeżeli dobrze rozumuję - nie warto inwestować w droższe injekcje? Oczywiście zakładając że zarówno oral jak i inj są pełnowartościowe.
...
Napisał(a)
Tego nie napisalem, jezei chodzi o stanozlol w inj to wiadomo, że namber uno jest Winstrol Depot Desma, ale to sa koszta za oryginał, jeżeli masz mniejszy zakres finansowy to chyba najbardziej rozsadnie bedzie rozjerzeć się za BR.
W przypadku tabsów z tanszych atomic/phoenix działa spoko a droższy unigen działa bardziej spoko
W przypadku tabsów z tanszych atomic/phoenix działa spoko a droższy unigen działa bardziej spoko

...
Napisał(a)
MarcelQ proszę Cie o pomoc w temacie : https://www.sfd.pl/1cykl:_Enantat_Testosteronu_+_Boldenon_lub_Deca_–_Durabolin…_porady_-t560911.html
...
Napisał(a)
chyba się nie jasno wyrażam. Chodziło mi o to że nie warto inwestować w droższe injekcje względem orali. Tzn. za cykl na oralach wyjdzie taniej a skutki te same.
...
Napisał(a)
Biorac pod uwage inj mg do oral mg, iniekcje lepiej mi wydają.
...
Napisał(a)
To pewnie masz lepsze źródła...ja mam chyba złego dealera

wiem, wiem nie można podawać cen na forum.

wiem, wiem nie można podawać cen na forum.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!