Proszę o opinię na temat tej siłowni, która znajduje się na Grochowie. Ktoś tam ćwiczy? Jaki klimat itp?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ćwicze tam od przeszło dwóch lat, więc wydaję się skoko. Sprzętu wystarczająco,fajna muza, prężniaków nie ma
polecam

...
Napisał(a)
bardzo fajny klubik. to moja szosta silownia ale traktuje ja jak macierzysta bo klimat spoko, sprzet pozwala na wykonanie wszystkich cwiczen i niema tloku wiec zdecydowanie moge polecic.
...
Napisał(a)
Polecam, nie ma tłumów, wystarczająca ilość sprzętu i obciążeń, czysto, schludnie, a przede wszystkim Arnold na ścianie;p
...
Napisał(a)
Witam, jestem początkujący i dopiero chciałem zacząć trenować na tej siłowni, jak wygląda sprawa instruktorów ? czy jeśli pójdę, to rozpiszą mi trening, podpowiedzą wskazówki dotyczące diety itp.? Proszę o szybką odpowiedź.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!