Witam. Od dzisiaj jestem posiadaczką steppera. Chcialabym ujędrnić, podniesc moje pośladki( nadmienie, ze 2 razy w tygodniu chodzę na zajęcia fitness-Brzuch,UdA,posladki.) Chcialabym wiedziec jak cwiczyc , aby uzyskac pieknej, kształtnej pupy za pomocą tego urządzenia. Wyczytałam ze trzeba sie odchylić do tyłu, Probowałam do tylu ale wychodzi mi tylko pozycja tułów pochylony lekko do przodu a pupa do tylu. Czy o to chodzi? KOmpletnie sie nie znam. Nie chce miec tak płaskiej pupy.Z gory dziękuję za odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
4nnNie ściemniaj, zacząłeś już się bać![]()
Tak troszkę...
kitttieAnia Cię uratowała od konfrontacji - babie za plecami się chować?Wstyd!
![]()
A Magda by mu pieprznęła w razie potrzeby. Dziewczyny mnie lubią i zawsze staną w mojej obronie. Czuję się bezpiecznie

Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2012-08-09 16:09:24
...
Napisał(a)
Proponuję wystawić to urządzenie na allegro i za zdobytą kasę kupić karnet na siłkę. Na stepperze nie buduje się jędrnej pupy, niestety 

A ja nie jestem za ciężka jak na swoją wagę?
http://www.sfd.pl/Ruda_DT_/_Debiuty_2015-t1044538.html
...
Napisał(a)
Zapomnij o steperze zajrzyj do regulaminu uzupełnij dane (ankieta, zdjęcia, rozpiska z diety wpisana na potreningu.pl), zapoznaj się z artykułem Co Jedzą Lejdis i poczekaj aż ktoś mądry Cie nakieruje. My tu nie stepujemy tylko ciężej ćwiczymy
o, Ruda
Zmieniony przez - curara w dniu 2012-02-15 22:45:01

o, Ruda

Zmieniony przez - curara w dniu 2012-02-15 22:45:01
...
Napisał(a)
Obrazek odpowie Ci na pytanie jak dorobić się pięknej pupy.
Słowo "squat" znaczy "przysiad". W tym przypadku przysiad ze sztangą z obciążeniem największym jakie dasz radę zrobić. Mówiąc wprost: dupę marzeń zrobisz tylko na siłowni.
Na stepperze to co najwyżej, trwale uszkodzisz sobie kolana
Zmieniony przez - Martucca w dniu 2012-02-16 10:11:58
Słowo "squat" znaczy "przysiad". W tym przypadku przysiad ze sztangą z obciążeniem największym jakie dasz radę zrobić. Mówiąc wprost: dupę marzeń zrobisz tylko na siłowni.
Na stepperze to co najwyżej, trwale uszkodzisz sobie kolana

Zmieniony przez - Martucca w dniu 2012-02-16 10:11:58
...
Napisał(a)
O, skopiuję sobie na tapetę, bo z fejsa się nie dało
Poza tym oczywiście zgadzam się w całej rozciągłości

Poza tym oczywiście zgadzam się w całej rozciągłości

...
Napisał(a)
Ruda_29Proponuję wystawić to urządzenie na allegro i za zdobytą kasę kupić karnet na siłkę. Na stepperze nie buduje się jędrnej pupy, niestety![]()
brutalna prawda :)
...
Napisał(a)
BelleFemmebrutalna prawda :)
Brutalniej zabrzmi to, że ta okrągła dupcia waży ze 2kg więcej niż ten obleśny galaretowaty naleśnik, więc posiadaczka tej pierwszej siłą rzeczy waży więcej

A co gorsza... Te poślady jak brzoskwinki to M-I-Ę-Ś-N-I-E

Zmieniony przez - Martucca w dniu 2012-02-16 10:19:44
...
Napisał(a)
Ja mam taką właśnie teorię, że laski uważają, że mięśnie u kobiety = bary NRD-owskiej kulomiotki. Natomiast dobra d.pa składa się z jakiejś tkanki "o której się fizjologom nie śniło", ale na pewno to nie są mięśnie, co to to nie...
...
Napisał(a)
Ale, Kamila, zauważyłaś, że te panie nienawidzące mięśni wstawiają sobie w avatary na rónych forach foty zawodniczek/modelek bikini pro? Dużą popularnością cieszy na przykład Jamie Eason, "gwiazda" forum bodybuilding.com (bodybuilding = kulturystyka, przypis szydercy
). Ta pani nie ukrywa, że sylwetkę zawdzięcza treningom siłowym, na bb są nawet jej logi treningowe, gdzie podkreśla jak ważne jest "lifting heavy", budowa i zachowanie masy mięśniowej
No ale nieee, ona nie może mieć mięśni, to niemożliwe. I na pewno nie ćwiczy siłowo 4-5x/tydz. a dietkę opiera na jogurcikach i otrębach
Dla pań, które nie wiedzą, o kim mowa

No ale nieee, ona nie może mieć mięśni, to niemożliwe. I na pewno nie ćwiczy siłowo 4-5x/tydz. a dietkę opiera na jogurcikach i otrębach

Dla pań, które nie wiedzą, o kim mowa

...
Napisał(a)
Zauważyłam. Bo to jest to co napisałam - podobać się podoba, ale nie dopuszczają do siebie myśli jak to zostało osiągnięte.
Chociaż z drugiej strony fascynację szkieletami też zauważyłam, a wtedy to już nie w smak to co jest proponowane tutaj.
Przecież my tutaj się cieszymy jak nam przybywa 10 cm w talii
Chociaż z drugiej strony fascynację szkieletami też zauważyłam, a wtedy to już nie w smak to co jest proponowane tutaj.
Przecież my tutaj się cieszymy jak nam przybywa 10 cm w talii

...
Napisał(a)
No tak... Esther ostatnio przybyło
Ma już... 58.5cm
Ladies są takie beznadziejne, żrą jak stonki, ćwiczą po 2 godz. dziennie na siłowni, bez efektów, żaaal... Tylko dlaczego mamy taką dużą (anonimową) widownię?

Ladies są takie beznadziejne, żrą jak stonki, ćwiczą po 2 godz. dziennie na siłowni, bez efektów, żaaal... Tylko dlaczego mamy taką dużą (anonimową) widownię?

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!