Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hej,
Przymierzam się do kupna Stimerex Hardcore + Target A2, ale zastanawia mnie czy są to produkty dla mnie odpowiednie. Jeżeli tak, to dajcie znać gdzie je kupić i jak dawkować.
Informacje:
- Sylwetka ponoć Skinny Fat i tłuszcz utrzymuje mi się głównie na brzuchu i udach.
- Na siłownie chodzę jakieś pół roku, ale dopiero półtora miesiąca temu przysiadłem na niej porządnie i zrzuciłem 4kg.
- Siedzę przy komputerze 12 godzin dziennie (praca), więc mój ruch poza siłownią jest ograniczony do minimum.
- Do 27 czerwca chciałbym pozbyć się zbędnych kilogramów, bo zbliża się termin tatuażu co oznacza przerwy na siłowni.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132960
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464609
Haha dobre, to firum jest zrobione pod produkty, nawet jak zerkniesz to nicki są takie jak u nas aby ludzie myśleli że to moderatorowie sfd się wypowiadają .
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czyli w skrócie produkt ten olać mimo zaleceń trenera i brać Redox? Wersja Extreme czy hardcore? I jak ją dawkować? Target A2 mogę połączyć z Redox'em?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ostatnie moje pytanie do Ciebie anubis84 i już daje Ci święty spokój :) Postanowiłem kupić Redox Hardcore, ale zastanawia mnie czemu nie mogę dorzucić tego Target A2? Czytałem, że bardzo pomaga zrzucić tłuszcz z brzucha i ud, a tam mam go najwięcej.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12447
Napisanych postów
161899
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240292
Dla mnie twoja sylwetka jest po prostu podlana fatem. Nie jest to typowy skinny fat. Więc tutaj dobre przyłożenie się do kwestii diety powinno zdziałać naprawdę dużo.