Szacuny
1
Napisanych postów
5
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
58
Cześć od półtorej tygodnia jem białko z produktów takich jak jogurt men 16g do tego jakiś słonecznik miód (takie jakby płatki domowej roboty)
Do tego rano jem płatki z mlekiem + jabłko, na drugie sniadanie wspomniany jogurt z platkami, obiad zupa+ noga z kurczaka + chleb lub kurczak z ryzem, przed treningiem banan lub cos lekkiego, po treningu kolejny jogurt a 1h przed snem kolejne platki z mlekiem.
Dzisiaj zauważyłem przy spukiwaniu wody, że kolor mojego stolca jest jasnobrązowy, gliniany. Kolega powiedział mi że to przez wątrobę która dostaje za dużo białka ogólnei jem koło 120g a ważę 54,6 174cm. Czy to prawda? co mam ograniczyć?
Szacuny
1
Napisanych postów
5
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
58
Dzięki za szybką odpowiedź! Czy mogę jogurt zamienić na ser biały i czy to normalne że mam lekkie czyszczenie ? Być może to być spowodowane tym ze mialem impreze urododzinową no i zjadłem tam różne rzeczy sałatki indyki etc :D
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
Zmiany nawyków żywieniowych mogą doprowadzić nawet do biegunki organizm musi sie przystosować do nowych nawyków. Od czasu do czasu mozesz wcinać ser biały czy na jego bazie jakisdeserek zrobić czy nalesiki z serem zjeść, źródeł białka jest bardzo wiele, np taki jogurt kosztuje spokojnie ponad 2 zł za to masz już ponad 100g piersi, czy udek z kurczaka sobie kilka kupić i lepiej Cię to wyjdzie niż ten jogurt. Ale jogurt od czasu do czasu taki można zjesć
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.