Jak w temacie. Co myślicie o stosowaniu ww. Składników w diecie? Mówię od razu, nie chodzi tutaj o gotowe sosy w słoikach. Mam na myśli np. Makaron tagiatelle z kurczakiem. Kupiłem dzisiaj sztukę, rozrobiłem z wodą, dodaje się do tego 250g makaronu i 200g kurczaka. Sam ‚proszek’ w sobie ma 48g ( w 100g ma 50g węgli, 8 g białka i 5g tłuszczu ). Więc podzieliłem to na pół i dodałem do Fitatu. Normy makro białek, węglowodanów i tłuszczu mam zachowane, kaloryczność tak samo. Oczywiście użyłem makaronu pełnoziarnistego, odpowiedniego tłuszczu do smażenia który tez wrzucam na fitatu tak jak wszystko. Rano dziabnąłem szejk białkowy, mleko i białka dorzucone, ogólnie wszystko w kalkulatorze. B: 165/160, T:78/80, W: 224/240 i kcal 2420/2500. Jakie są wasze opinie? Dzięki !
Jak w temacie. Co myślicie o stosowaniu ww. Składników w diecie? Mówię od razu, nie chodzi tutaj o gotowe sosy w słoikach. Mam na myśli np. Makaron tagiatelle z kurczakiem. Kupiłem dzisiaj sztukę, rozrobiłem z wodą, dodaje się do tego 250g makaronu i 200g kurczaka. Sam ‚proszek’ w sobie ma 48g ( w 100g ma 50g węgli, 8 g białka i 5g tłuszczu ). Więc podzieliłem to na pół i dodałem do Fitatu. Normy makro białek, węglowodanów i tłuszczu mam zachowane, kaloryczność tak samo. Oczywiście użyłem makaronu pełnoziarnistego, odpowiedniego tłuszczu do smażenia który tez wrzucam na fitatu tak jak wszystko. Rano dziabnąłem szejk białkowy, mleko i białka dorzucone, ogólnie wszystko w kalkulatorze. B: 165/160, T:78/80, W: 224/240 i kcal 2420/2500. Jakie są wasze opinie? Dzięki !
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
lodzianin1DJ_DoDojak wszystko będzie ok i się mieścisz, żadnych problemów ze strony organizmu, to stosuj jak Ci tak smakuje, ale osobiście mam zdanie, że trochę za dużo tego sosu ładujesz![]()
Dokładnie
Dzięki bardzo Panowie!, pozdrawiam!
na pewno jak już korzystasz to w makro wliczaj

Ale prawda jest taka, że można sobie spokojnie poradzić w kuchni bez tego typu produktów

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html