Szacuny
7
Napisanych postów
786
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8487
wiesz co nie wiem czy to zbyt dobra fucha raz jak jechalem na przepustke do domu i pilem w pociagu i mnie sokisci wyczaili chcieli mi mandat na 100 zeta dac ale w koncu wzieli 10 zl dla siebie powiedzieli ze beda tez mieli na piwo wiec nie wiem czy to oplacalna fucha
1
SFD FIGHT CLUB
Cukierki są słodkie ale seks nie popsuje ci zębów.
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Nie nawidze suk. S****ysyny poszczuli mnie kiedys niemieckim owczarkiem i na 100% byli na***ani, przechodzilem przez tory, mój bład, nie wolno, ale nie zdają sobie kretyni z konsekwencji. S******lilem przed owczarkiem ledwo ledwo, waże swoje i szybko nie biegam, musialem przeskoczyc przez płot na ktorym były swego rodzaju zasieki. Nieźle mogli mnie zalatwic gnoje. Chcialem sie wrocic bo mialem kose i postraszyc gnoi ale w miare sie opamiętalem i uniknalem pierdla albo moze i kulki bo nie wiem czy oszołomy mają klamki a po pijaku napewno pusciliby im hamulce i zrobili by mi z dupy sito.
Zmieniony przez - Bahamut w dniu 2006-05-11 13:19:06
Szacuny
12
Napisanych postów
3436
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17160
dexxt - jak moi zołnierze podpadali SOKistom, to jeszcze im od siebie dopier...ałem. A jak widziałem awanturujące się szwejostwo w pociągach to nigdy nie siedziłem cicho. Mądrzy i cwani w kupie, ale jak się pojedynczo wyciągało i jescze machało się szmatą przed oczami to nagle potulnieli jak baranki...
Bahamut - Ty się chwalisz czy żalisz?
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Ani jedno ani drugie. Musialbym miec nick Wilk80 i rozum 12 latka zeby chwalic sie takimi akcjami. Gardze SOKistami i chcialem sie z tym podzielic bo moze komus sie przyda to co napisalem, i uniknie wcielenia to tego zdegenerowanego organu.
Szacuny
12
Napisanych postów
3436
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
17160
Uogólnienie na potęgę. Zdenerwował mnie jeden nauczyciel - czy to znaczy, że wszyscy są do dupy?
Poza tym, czy ja Cię obraziłem?
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba