Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Straszne wypieki na twarzy i szyi

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 11123

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 121 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 636
Hej Pany otóż lecę już miesiąc na enanie i od poniedzialu tego teraz strasznie zacząlem dostawiać wypieki na twarzy i szyi normalnie purpurowy sie robię,dziś np jest OK ale te 3dni to kosmos byl o dodam,że strasznie serce mi szybko bije z jakieś 25uderzeń więcej niż przed kuracją od enana taka wiksa?? Jeszcze szamam metke
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 723
lodzianin1
zmiana temperatur to noirma,ja na bombie jak wejdę z zimnego w ciepłe i jeszcze zjem cos ciepłego to w moment bordowy jestem

Ja mam tak samo tylko bez bomby jak myslisz co moze byc przyczyna? Hormony w normie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
Pomiar ciśnienia + ekg. Zobaczymy jak to wygląda.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20985 Napisanych postów 71624 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576937
...

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2013-04-25 16:07:53
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Podobna sprawa:

https://www.sfd.pl/Meta+enan=_wysoki_puls+gorączka-t939366.html

Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2013-04-25 16:07:40

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 121 Wiek 39 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 636
Ciśnienie jak wypieki mialem to 170/100(nie moglem zbić ciśnienia) dziś EKG wyszlo ok,biorę tabl na nadcićnienie codziennie.dzis np sie OK czuję,a te 3dni to amsakra tak sie męczylem.a dziś przypada strzal i aż sie boję :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106296 Napisanych postów 378320 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711581
może się wstydzisz?
a na powaznie cisnienie jak Krzykacz monitoruj,jaka dawka leci?ja na poczatku cyklu też tak miewam potem organizm sobie radzi.

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 7497 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 122808
Czasami tak bywa, ale nie należy tego lekceważyć. Poproś lekarza o lisinaratio - powinno zbić ciśnienie na cyklu. Na siłce mojej jest koleś co ma podobne jazdy po teściu, tyle że głowa mu czerwienieje cała z wysiłku jakby miała wystrzelić zaraz z szyji. Gadałem z nim o tym, ale on ma to w dupie. Obudzi się z paraliżem, to już nie będzie taki kozak.
1

"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Tylko ja mierze tym ciśnieniomierzem nadgarstkowym zawsze,i rano mierzylem przed wyjsciem do lekarza i mialem 150/90 a u lekarza 120/60 musze zobaczyc czy jest wiarygodny ten m,oj może mu coś odejbalo :p
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Który to Twój cykl..? Miałeś już tak kiedyś..?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106296 Napisanych postów 378320 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711581
nadgarstkowy jest do bani strasznie przekłamuje

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51933 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
i ile tego enata idzie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierwszy cykl na stanozolol Balkan

Następny temat

Dziwny efekt po clenie

Spalanie
Polecane artykuły