...
Napisał(a)
Hej Pany otóż lecę już miesiąc na enanie i od poniedzialu tego teraz strasznie zacząlem dostawiać wypieki na twarzy i szyi normalnie purpurowy sie robię,dziś np jest OK ale te 3dni to kosmos byl o dodam,że strasznie serce mi szybko bije z jakieś 25uderzeń więcej niż przed kuracją od enana taka wiksa?? Jeszcze szamam metke
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
lodzianin1zmiana temperatur to noirma,ja na bombie jak wejdę z zimnego w ciepłe i jeszcze zjem cos ciepłego to w moment bordowy jestem
Ja mam tak samo tylko bez bomby jak myslisz co moze byc przyczyna? Hormony w normie
...
Napisał(a)
Pomiar ciśnienia + ekg. Zobaczymy jak to wygląda.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
...
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2013-04-25 16:07:53
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2013-04-25 16:07:53
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Podobna sprawa:
https://www.sfd.pl/Meta+enan=_wysoki_puls+gorączka-t939366.html
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2013-04-25 16:07:40
https://www.sfd.pl/Meta+enan=_wysoki_puls+gorączka-t939366.html
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2013-04-25 16:07:40
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Ciśnienie jak wypieki mialem to 170/100(nie moglem zbić ciśnienia) dziś EKG wyszlo ok,biorę tabl na nadcićnienie codziennie.dzis np sie OK czuję,a te 3dni to amsakra tak sie męczylem.a dziś przypada strzal i aż sie boję :P
...
Napisał(a)
może się wstydzisz?
a na powaznie cisnienie jak Krzykacz monitoruj,jaka dawka leci?ja na poczatku cyklu też tak miewam potem organizm sobie radzi.

a na powaznie cisnienie jak Krzykacz monitoruj,jaka dawka leci?ja na poczatku cyklu też tak miewam potem organizm sobie radzi.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Czasami tak bywa, ale nie należy tego lekceważyć. Poproś lekarza o lisinaratio - powinno zbić ciśnienie na cyklu. Na siłce mojej jest koleś co ma podobne jazdy po teściu, tyle że głowa mu czerwienieje cała z wysiłku jakby miała wystrzelić zaraz z szyji. Gadałem z nim o tym, ale on ma to w dupie. Obudzi się z paraliżem, to już nie będzie taki kozak.
1
"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"
...
Napisał(a)
Tylko ja mierze tym ciśnieniomierzem nadgarstkowym zawsze,i rano mierzylem przed wyjsciem do lekarza i mialem 150/90 a u lekarza 120/60 musze zobaczyc czy jest wiarygodny ten m,oj może mu coś odejbalo :p
...
Napisał(a)
nadgarstkowy jest do bani strasznie przekłamuje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!