Witam Serdecznie,
Z końcem czerwca skończył mi się karnet na siłownię (9 mies stażu bez przerw).
Ćwiczyłem FBW i PushPull.
Byłem na redukcji ( ostatnie 2 tyg troche ją zaniedbałem ze względów na zawirowania z pracą)
Postanowiłem narazie nie wykupować (trochę przez trudniejszą sytuację finansową) i w zamian za to zacząć trening SW.
Jest w mieście stanowisko do ćwiczeń.
Przeczytałem poniższy artykuł i dziś pobiegłem ćwiczyć.
http://m.sfd.pl/Street_Workout-t1130835.html
Plan:
10min bieg na miejsce
5 obwodów:
- podciąganie 5x (w ostatnim 4)
- dipy 8x (w ostatnim 6)
- pompki na uchwytach 10x (ostatnia 6)
- bułgarskie przysiady 10x (ostatnia 7)
10 min biegu do domu
Całość zajęła mi ok 50 min ( 25 min właściwych ćwiczeń). Czułem się mocno zmachany, ale czegoś mi zabrakło.
Jakby trochę za krótko ( na siłowni właściwy trening robiłem lekko ponad godzinę).
Myślałem żeby następnym razem dołożyć wznosy na brzuch.
Co również robić w kolejnych tygodniach? Rozłożyć trening na plany A i B? Dokładać ćwiczenia? Jestem zielony w tej dziedzinie więc będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Z końcem czerwca skończył mi się karnet na siłownię (9 mies stażu bez przerw).
Ćwiczyłem FBW i PushPull.
Byłem na redukcji ( ostatnie 2 tyg troche ją zaniedbałem ze względów na zawirowania z pracą)
Postanowiłem narazie nie wykupować (trochę przez trudniejszą sytuację finansową) i w zamian za to zacząć trening SW.
Jest w mieście stanowisko do ćwiczeń.
Przeczytałem poniższy artykuł i dziś pobiegłem ćwiczyć.
http://m.sfd.pl/Street_Workout-t1130835.html
Plan:
10min bieg na miejsce
5 obwodów:
- podciąganie 5x (w ostatnim 4)
- dipy 8x (w ostatnim 6)
- pompki na uchwytach 10x (ostatnia 6)
- bułgarskie przysiady 10x (ostatnia 7)
10 min biegu do domu
Całość zajęła mi ok 50 min ( 25 min właściwych ćwiczeń). Czułem się mocno zmachany, ale czegoś mi zabrakło.
Jakby trochę za krótko ( na siłowni właściwy trening robiłem lekko ponad godzinę).
Myślałem żeby następnym razem dołożyć wznosy na brzuch.
Co również robić w kolejnych tygodniach? Rozłożyć trening na plany A i B? Dokładać ćwiczenia? Jestem zielony w tej dziedzinie więc będę wdzięczny za wszelką pomoc.