Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
74
Mam 36 lat. Praca należy raczej do stresujących.
Może przez to nie mogę się wyluzować i to jest przyczyną frustracji łóżkowych - bo czasami mam problemy z erekcją ;/
Pisze o tym anonimowo na forum - bo na szczęście jest taka możliwość.
Co robić >
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
190
Ja również jestem zadowolony z działania teog środka, szczególnie w zakresie poprawienia potencji i wzmocnienia erekcji. Szczególnie w tym drugim zakresie uważam go za super skuteczny
Szacuny
3
Napisanych postów
55
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2588
Szczerze to skocz do psychiatry. Tylko dobrego a nie co ci na pierwszej wizycie przepisze benzo.. Mi na silny długotrwały stres pomogła pregabalina. Rozmowa z psychologiem seksuologiem też dużo da.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
Najpierw ogarnij podstawy ( odżywianie , regeneracja ) potem można pomyśleć o aktywności i przez to dużo zyskasz , stres wiadomo jak to jest i czasem ciężko ogarnąć jednak staraj się mniej myśleć o pracy
Szacuny
3
Napisanych postów
55
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2588
monkey22
Najpierw ogarnij podstawy ( odżywianie , regeneracja ) potem można pomyśleć o aktywności i przez to dużo zyskasz , stres wiadomo jak to jest i czasem ciężko ogarnąć jednak staraj się mniej myśleć o pracy
u
Sam zmagam sie z depresją i zaburzeniami lękowymi do tego silny stres. Teksty typu ,,staraj sie o tym nie myśleć lub walcz ze stresem " działają na mnie jak płachta na byka"
W tych przypadkach nie ma na co czegać tylko szukać DOBREGO psychiatry i psychologa jak najszybciej.
Tym bardziej,że autor już 3 temat podobny zakłada.
Badania hormonow nie zaszkodzą, ale tu bardziej o głowe chodzi
Zmieniony przez - KlakEr79 w dniu 2021-09-24 16:40:23
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Nie koniecznie o głowę, tak jak Flex napisał, pierwsze badania tylko konkretnie hormony, tarczyca, lipidogram, cukier dopiero wtedy jak badania będą ok to można brać pod uwagę głowę, dzisiaj każdy zap..la w stresie takie czasy
Szacuny
3
Napisanych postów
55
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2588
Gucio547
Nie koniecznie o głowę, tak jak Flex napisał, pierwsze badania tylko konkretnie hormony, tarczyca, lipidogram, cukier dopiero wtedy jak badania będą ok to można brać pod uwagę głowę, dzisiaj każdy zap..la w stresie takie czasy
Autor pisze,że ma problemy przede wszyystkim se stresem. Jak odczówasz silny stres 24 na dobe to gospodarka hormonalna i tak będzie poza kosmosem. Zresztą dobry psychiatra seksuolog czy też zwykły i tak skieruje na morfologie.
Za takie rzeczy jak stres i problemy z erekcja przede wszystkim odpowiada głowa ( ale to tylko moje zdanie)
To,że takie czasy to wiadomo natomiast
Jeden sb z tym radzi a drugi musi 4mg xana zaje**ć na start żeby po bułki do sklepu wyjsć..
Nikomu nie życze..
Zmieniony przez - KlakEr79 w dniu 2021-09-25 01:18:21
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34744
Napisanych postów
25146
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282588
KlakEr79
monkey22
u
Sam zmagam sie z depresją i zaburzeniami lękowymi do tego silny stres. Teksty typu ,,staraj sie o tym nie myśleć lub walcz ze stresem " działają na mnie jak płachta na byka"
W tych przypadkach nie ma na co czegać tylko szukać DOBREGO psychiatry i psychologa jak najszybciej.
Tym bardziej,że autor już 3 temat podobny zakłada.
Badania hormonow nie zaszkodzą, ale tu bardziej o głowe chodzi
Zmieniony przez - KlakEr79 w dniu 2021-09-24 16:40:23
A czy autor gdzieś napisał ze ma depresje??? stany lękowe itp?? Jasne najlepiej z miejsca isć do psychiatry po proszki gdy mamy raptem problemy ze snem bo praca nas stresuje .
Zawsze zaczyna się od podstaw
Uporządkowanie odzywiania , higiena snu, regeneracja , jakaś aktywnosć , ziółka i proste sposoby
Nic się nie zmieni to badania podstawowe i hormony
Nic nie wyjdzie i zero zmian po poprawie powyższego to wtedy badamy głowę
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2021-09-25 07:39:05
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
Tak to niech idzie do psycha Ty nie możesz wyjść z domu bez prochów, masz typowe objawy nerwicy lękowe, a kolega pracuje, normalnie funkcjonuje tylko problemy z erekcją, psychiatra na bank WP...doli go właśnie xanax albo inną benzodiazepinę żeby co miesiąc przychodził po reckę, benzo dla nich to cukierki tylko nie mówią że to cholernie uzależnia, piszę to bo 13 lat jestem trzeźwy i trenuje i radzę sobie bez leków, po pierwszej wizycie u psycha dostałem na dzień dobry 3 opakowania xanaxu 1mg i odpowiedź że to panu pomoże, zaj**iste podejście i jak musiś wziąść 4mg xanaxu to już tolerancje masz sporą
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-09-25 12:41:56
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-09-25 12:54:37
Szacuny
3
Napisanych postów
55
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
2588
Panowie ze zrozumieniem czytać przedewszystkim.
W PL dalej jest staroświecka zasada,że jak korzystasz z usług psychologa/psychiatry to zamknąć od razu do zakładu albo lobotomie zrobić.
Gucio ja już trzeci raz pisze ,,DOBREGO,, lekarza ,ktory dobierze odpowiednie leki ( leki od psychiatry to nie tylko ssri i anksjolityki dla twojej wiadomości) czasem sama terapia poznawczo behewioralna pomoże.
Z tą alprą to był przykład,że każdy inaczej na stres reaguje.
Szacuny
609
Napisanych postów
1488
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
11297
No to szukaj DOBREGO, chciał bym Ci pomóc ale taka jest rzeczywistość, może sam to załatwisz, tutaj nie znajdziesz DOBREGO psychiatry, oczywiście to do autora, już się pogubiłem w temacie, nie wiem czy to forum sportowe?
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-09-25 15:46:03
Zmieniony przez - Gucio547 w dniu 2021-09-25 15:49:52