Szacuny
2
Napisanych postów
208
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1149
Nie chcę narażać żołądka na nie potrzebną otoczkę. I z tego co słyszałem wszystko co złego w tym jest to właśnie otoczka. Kiedyś pisałem do Olimpa i ktoś oddzwonił do mnie i powiedział że mogę jak mi będzie smakowało. Chciałem się jeszcze upewnić na forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
208
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1149
Powiem tak smakuje lepiej niż pachnie. I czuć trochę ziołami choć to zapewne normalnie w tym produkcie. Chyba najgorsze w piciu w ten sposób jest ekstrakt z zielonej herbaty i witamin plus. A i jeszcze przy okazji chciałbym się dowiedzieć o dawkowanie Tri-mag B6. Na ulotce jest raz dziennie. Mogę go brać np. 2 razy na dzień z tego względu że podczas treningu się na pewno coś wypoci i nie wiem ile tego zostanie na "walkę" ze stresem.
Szacuny
2
Napisanych postów
208
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1149
Było na ulotce że raz dziennie to wolałem się upewnić. Będę brał raz po obiedzie a drugi raz po kolacji razem z cynkiem. Nie wiem czy mogę takie łykać. Kiedyś brałem vita-min sport (nie pamiętam dokładnej nazwy były w jednym listku niebieskie kapsułki a w innym białe) i jak to brałem to zaraz mi się cofało i ślina mi podchodziła. Nie wiem czemu tak się działo.
Szacuny
133
Napisanych postów
9767
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23577
Luk, otoczka - to żelatyna. Nie rozumiem, co można mieć do żelatyny? Dawno temu była panika, że żelatyna może zawierać białka prionowe, ale to tylko chodziło o żelatynę wołową, nieużywaną do produkcji kapsułek, i nie zostało ostatecznie potwierdzone. Żelatyna to znakomite źródło białka, szczególnie cenne dla stawów, ścięgien i więzadeł.
Szacuny
2
Napisanych postów
208
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1149
No niby tylko żelatyna a jeszcze dodają coś to jej produkcji i sztuczny barwnik E171 jak się nie mylę. Nie ufam dużym koncernom bo działają tak żeby leczyć ale nie wyleczyć. Szanuję tą firmę za chociażby żelazo Chela Fer Forte. Jak miałem problemy z tym pierwiastkiem po oddawaniu krwi i prawie anemi to mnie to postawiło na nogi. Albo dodawanie aspartamu i acesfulamu potasowego do odżywek jest złe dla organizmu. Nie wiem jak jest tu ale w konkurencyjnej firmie widziałem takie dodatki do płynnego magnezu albo innych supli. Teraz możecie przedstawić wasze kontraagumenty.