Witam, zamierzam w tym roku rozpocząć naukę na wydziale wychowania fizycznego w Gdańsku, co sądzicie o studiach niestacjonarnych na tej uczelni ? Jak wyglądają tam zjazdy ? I oczywiście jaka przyszłość ewentualnie po ukończeniu tego kierunku "zaocznie" mnie czeka.. czy absolwenci którzy kończą tą uczelnie zaocznie są drugorzędni w porównaniu z absolwentami, którzy ukończyli tą szkołę "dziennie" przez pracodawców ? Z góry dziękuje za odpowiedź : ).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co do zjazdów, to są one 2 tygodniowe dzień w dzień, a nie tylko weekendy, warto to wiedzieć, bo nikt tego wcześniej nie mówi..oczywiście pływanie, testy sprawnościowe etc, czyli w sumie jak dzienne, z tą różnicą, że 2 tyg zjazd i sporo więcej kasy ;) co do pracy, zależy jaki kierunek, na wychowaniu fizycznym - nauczyciel wfu
Zmieniony przez - Matizuno w dniu 2012-02-07 22:38:21
Zmieniony przez - Matizuno w dniu 2012-02-07 22:38:21
...
Napisał(a)
Hmm to z jednej strony fajnie, że zjazdy są raz w semestrze rzucona tak na blachę przez 2 tyg : ). A jeżeli chodzi o pracę, to czy trudniej znaleźć ją po niestacjonarnych(zaocznych) niż po stacjonarnych(dziennych) ? Czy to nie gra żadnej roli ?
...
Napisał(a)
fajnie/nie fajnie, jak ktoś pracuje i nie może sobie pozwolić na urlop podczas zjazdu jednego czy drugiego, to te zaoczne odpadają... jak z pracą, to nie wiem, ja właśnie zrezygnowałem ze względu na system zjazdów, nie wiem, czy łatwo czy trudno później znaleźć
...
Napisał(a)
Reasumując w ciągu roku szkolnego są takie 2 zjazdy 2 tygodniowe , czy 4 tyg dzień w dzień po zsumowaniu ? : ).
1
...
Napisał(a)
do tego chyba dochodzą jakieś obozy i jakiś zjazd kilku dniowy w ciągu semestru... musiałbyś zadzwonić do sekretariatu i się dowiedzieć, bo nie jestem pewien ;)
...
Napisał(a)
ok zadzwonię do nich.. a wiesz może jak wyglądają tam zaliczenia odnośnie teorii ? Wszystko odbywa się na tych 2 tygodniowych zjazdach ?
...
Napisał(a)
tak, masz dosłownie kilka wykładów i zaraz po tym egzaminy w ciągu tych 2 tyg, a tego jest sporo niestety
...
Napisał(a)
Dzięki za info masz sog`a ; p Jeżeli ktoś jeszcze by miał coś do powiedzenia odnośnie tego kierunku na tej uczelni, wskazówki itp. z góry dzięki za informacje : ).
1
...
Napisał(a)
http://www.awf.gda.pl/index.php?id=642 Ten link kieruje Nas do list, harmonogramów itp, gdy wejdziemy w zakładkę "Wychowanie Fizyczne Studia I stopnia niestacjonarne " mamy listy przyjętych itp ; ) Zastanawia mnie jedna sprawa, czy na tej uczelni jest taki niski poziom ? Ludzie mają po 1 pkt i kwalifikują się... Mieszkam na "prowincji", więc moglibyście mnie oświecić odnośnie poziomu tej uczelni ? Bo wydaje mi się, że to jest troszkę dziwne lub o czymś istotnym nie wiem... hehe 1 pkt. ; p
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!