Witam chciałbym was poprosić o pomoc możecie mi powiedzieć jak wyleczyć stulejkę po za operacją ?.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no tak, ale nie masz pewności ze ci sie wezidelko nie zerwie podczas stosunku, bo tam penis nie jest az tak kontrolowany jak przy ręcznym ;]
co do operacji nie ma co sie bac, ja zawsze mialem tego 'bloka' przed dziewczyna, potem zrobili mi zabieg - 20 minut, miesiac dochodzenia do siebie i moglem w koncu miec ten pierwszy raz

a urologa nie ma co sie wstydzic, on widzi i 5 latkow i 90 latkow, czasem nawet stare baby z grzybem na cipie :D
co do operacji nie ma co sie bac, ja zawsze mialem tego 'bloka' przed dziewczyna, potem zrobili mi zabieg - 20 minut, miesiac dochodzenia do siebie i moglem w koncu miec ten pierwszy raz

a urologa nie ma co sie wstydzic, on widzi i 5 latkow i 90 latkow, czasem nawet stare baby z grzybem na cipie :D
...
Napisał(a)
A ILE KOLEGO MASZ LAT? NAJLEPIEJ PRUBOWAC SCIAGAC PODCZAS KAPIELI.... POZDRO
Harder,better,faster,stronger
...
Napisał(a)
Mam 13 w tym roku 14 lat, no dobrze ale jak podczas kąpieli boli mocno ? coś może mi się stać?.
...
Napisał(a)
http://www.stulejka.com/ !!!TAM JEST FORUM !!!kurde miales gdzie zadac to pytanie, chociaz mogles je tez zadac w dziale doping :D :D :D
Zmieniony przez - maciej120 w dniu 2008-01-02 23:54:05
Zmieniony przez - maciej120 w dniu 2008-01-02 23:54:05
...
Napisał(a)
Im szybciej pojdziesz na operacje tym lepiej
Bo problem wyglada na powazny.
Nie boj sie lekarzy

Nie boj sie lekarzy

We ride together We die together. Bad Boys for life
...
Napisał(a)
Bo głupio mi by było do mamy powiedzieć "mamo mam stulejkę i chcę ją wyleczyć" a tak to się też wstydzę jakoś na golasa latać przed wszystkimi w końcu nie mam jakiś rozmiarów mojego penisa 15cm czy coś i dlatego potrzebuje najłatwiejszy sposób chociaż może być ryzykowny.
...
Napisał(a)
Albo przedstawisz problem teraz prawnym opiekunom, albo będziesz się męczył do pełnoletności.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
A mogę mieć jakieś zaburzenia płuciowe przez to że stulejki nie zerwę? np. Członek mi nie urośnie czy coś ?.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jak wyleczyc luszczaca sie skore z glowy i brwi?
Następny temat