Wiec od paru dni mam suche usta co jest tego powodem i co zrobic zeby byly normalne ;]?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bosh..najprostszy sposob posmaruj miodem i tak przez kilka dni albo kremem czy sztyftem..a masz suche bo prawdopodobnie je oblizujesz jak jestes na powietrzu...
..Mo` NRG...
...
Napisał(a)
Najlepiej kup sobie w aptece maść z witaminą A,kosztuje nie całe 3 zł a potrafi zdziałać cuda,ma ładny zapach i naprawde ma swietne wlasciwosci ochronne i regenerujące
...
Napisał(a)
Jenna ma racje - mam taka masc bo jak bylam u dentysty to pekaly mi kaciki i facetka mowila zebym taka kupila.. 'masc ochronna z witamina A' kilka razy sie posmaruje i od razu widac wielka poprawe, moja masc ma zapach.. cytrynowy 

...
Napisał(a)
Ja jeszcze polecam Neutrogenę, i pomadkę ochroną AA.
...Only thing to do is jump over the moon...
...
Napisał(a)
wg mnie pomadka neutrogena nie nalezy do najlepszych mimio iż jest przeznaczona do warunkow ekstremalnych...
ja najbardziej lubie tissane , pomadke bebe i błyszczyki juicy tubes :)
ja najbardziej lubie tissane , pomadke bebe i błyszczyki juicy tubes :)
..Mo` NRG...
...
Napisał(a)
hohoho cytrynka 

1971-1996-=TuPaC AmArU ShAkUr=-
-= DORADCA w dziale Uroda© =-
-= Znawca w dziale Nasze Zdjęcia© =-
...
Napisał(a)
ja jeszcze dodam ze cuda potrafi zdzialac balsam ochronny do ust z oriflame. Bardzo czesto mam popekane i suche usta. Wystarczy smarowac usta przez kilka dni i po klopocie a na dodatek sprawia ze staja sie miekkie co jest bardzo korzystne
Zmieniony przez - zana500 w dniu 2005-04-08 22:13:46

Zmieniony przez - zana500 w dniu 2005-04-08 22:13:46
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!