Szacuny
0
Napisanych postów
263
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8028
Witam wszystkich.
Posiadam 4 filmy z walk UFC, ripy DVD. Kazdy po ok. 600-700 mb. Jesli ktos ma jakis serwer ftp na ktory mozna by je wrzucic, prosze o kontakt. Mysle ze duzo osob ucieszy sie z tych filmikow.
Swiat jest coraz dziwniejszy - najlepszym raperem jest bialy, najlepszym golfista czarny a Niemcy sa przeciwko wojnie...
Szacuny
0
Napisanych postów
263
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8028
Jeden z tych filmow to Ultimate Fighting Championship:The Greatest Hits czyli najlepsze walki ze wszystkich UFC.
Pozostale 3 filmiki to pelne mistrzostwa ufc, poprzez cwiercwinaly do finalu... Szczerze mowiac nie myslalem ze sa takie brutalne. Na trailerach z sherdog nie bylo praktycznie ani kropli krwi a tu... okropienstwo :) A gdy ma sie jeszcze swiadomosc ze to nie film i wszystko dzieje sie real to... bleh :) Mama po obejrzeniu kawalka filmu stwierdzila ze mam jakies zboczenia.
Dobra, do rzeczy... nie wrzuce tego na zadnego hosta dc bo to raczej bez sensu. Najlepiej gdybyscie zaoferowali jakis serwer ftp... Heh, a jeszcze lepiej gdyby byl to 'nieoficjalny' serwer bo nie sa to filmiki ktore mozna sciagnac za friko z sherdoga... Mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli...
Oki, wiec jesli jest ktos kto by cos z tym zrobil, niech napisze.
Swiat jest coraz dziwniejszy - najlepszym raperem jest bialy, najlepszym golfista czarny a Niemcy sa przeciwko wojnie...