Szacuny
4
Napisanych postów
815
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
40011
czesc Wszystkim,
nie bylo mnie tu dosc dlugo, pora wrocic do formy i potrzebuje Waszej pomocy- potrzebuje suplement ktory hamowal by apetyt. Prosze o jakies propozycje.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z takich które można legalnie kupić to jak brałem tą przedtreningówkę miałem ten efekt ale nie wiem który składnik go powodował łap linka może wystarczy ci to regulamin forum
ps uwarzaj na dawkowanie bo jedna porcja 9g trzymała 6h a mam 92 kg więc mocne to :D i na pewno przed spaniem nie bierz
rage xxx z garanium jak by link skasowali
Zmieniony przez - GymAddiction w dniu 2020-10-21 15:18:52
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2020-10-21 17:30:15
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak ale co innego zasugarujesz bo z tego co ja znam na łaknienie to same stymulanty yohimbina itp a przedtreningówke i tak pewnie stosuje. Mogłem napisać low calory dense food ale kto to zastosuje xD
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sam widzisz czyli low calory dense food xD i kontrola żarcia to jest najlepsza rada ale mała szansa że skorzysta. Autorze tematu jak będziesz dietą manipulować to od siebie dodam że u mnie się sprawdziło jeść mniejsze porcje ale częściej 3 do 4h posiłek prawie wogule nie czujesz głou nawet jak utniesz kalorie a chyba o to chodzi w tym hamowaniu apetytu no i wiadomo tak jak anubis pisał błonnik czyli zielonki.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Kwestia tego abyś dokładniej opisał swój problem. Trzeba dojść do tego, z czego on wynika i tutaj szukać rozwiązania. Suplementów specjalnie istotnych w tym kierunku niestety nie ma. Polecam skupić się na tym, co może być czynnikiem determinującym odczuwanie głodu. W zdecydowanej większości przypadków będzie to odżywianie i błędy dietetyczne w tym kierunku. Wrzuć swoją dietę zgodnie z opisem w regulaminie działu. Do tego również dokładnie wypełniona ankieta działu.