Witam,
Od pewnego czasu zacząłem suplementacje poniżej wymienionymi suplami, narazie bez żadnych rewolucji żołądkowych, pytanie aby to nie za dużo jak na moją wątrobę, serducho ? wiek 30 lat, staż na siłowni kilka lat, proszę tylko o poradę, czy coś zamienić na lepszego bądź usunąć :) ?
z góry dziękuję i pozdrawiam
SOWELO AAKG 1000mg L-ARGININA - 2 kaps. 30 min przed treningiem
SOWELO CYTRULINA JABŁCZAN 1000mg - 2 kaps. 30 min przed treningiem
12OLIMP WITAMINY VITA-MIN MULTIPLE SPORTTREC - codziennie po posiłku
CM3 1250 180 CAPS KREATYNA JABŁCZAN ENERGIA - 3 kaps po treningu oraz 3 kaps po posiłku w dni nie treningowe
SCITEC WHEY PROTEIN - wyłącznie kiedy jest deficyt w postaci posiłku
FOREST WITAMINA D3 10000iu + K2 MK-7 200mcg MOCNY - 1 kaps witamina D3 co 5 dzień, 1 kaps K2mk7 codziennie po posiłku
Od pewnego czasu zacząłem suplementacje poniżej wymienionymi suplami, narazie bez żadnych rewolucji żołądkowych, pytanie aby to nie za dużo jak na moją wątrobę, serducho ? wiek 30 lat, staż na siłowni kilka lat, proszę tylko o poradę, czy coś zamienić na lepszego bądź usunąć :) ?
z góry dziękuję i pozdrawiam
SOWELO AAKG 1000mg L-ARGININA - 2 kaps. 30 min przed treningiem
SOWELO CYTRULINA JABŁCZAN 1000mg - 2 kaps. 30 min przed treningiem
12OLIMP WITAMINY VITA-MIN MULTIPLE SPORTTREC - codziennie po posiłku
CM3 1250 180 CAPS KREATYNA JABŁCZAN ENERGIA - 3 kaps po treningu oraz 3 kaps po posiłku w dni nie treningowe
SCITEC WHEY PROTEIN - wyłącznie kiedy jest deficyt w postaci posiłku
FOREST WITAMINA D3 10000iu + K2 MK-7 200mcg MOCNY - 1 kaps witamina D3 co 5 dzień, 1 kaps K2mk7 codziennie po posiłku