Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1560
Hej! Jestem tu nowa i chciałabym zapytać Was o poradę na temat dawkowania suplementów. Mam 25 lat i tygodniowo spędzam między 5 a 7h na różnego rodzaju zajęciach finessowych zarówno cardio jak i siłowych. Staram się też jeść zdrowo i przestrzegać swojego zapotrzebowania kalorycznego. Po mimo tego nadal mam ok 3-5 kg do zrzucenia, szczególnie z brzucha i ud. W dużej mierze ma to związek z tendencją do zatrzymywania wody w organizmie. Pracuje nad tym pijąc ponad 2l wody dziennie jednak postanowiłam wspomóc się sumplementami. Na podstawie Waszych postów zaopatrzyłam się w Diuretic Complex i zastanawiam się nad połączeniem go z Burn24. Planowałam najpierw sprawdzić czy będzie jakiś efekt po samym Diuretic'u nim sięgnę po coś więcej (szczególnie, że są one dość drogie). I tu pojawiają się moje pytania:
1. Czy wystarczy jeżeli będę brała diuretic 3x1 tabletkę czy trzymać się dawki sugerowanej gdzieś tutaj na forum, czyli 3x2 kapsułki?
2. Jak w takim zestawie dawkować Burn24?
3. Jak długo powinnam stosować oba suplementy? Nie chciałabym zaszkodzić swojemu organizmowi, a nie orientuję się ile opakować powinnam wykupić by osiągnąć porządane efekty.
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1560
Dziękuję za odpowiedź. A czy wiesz coś o skuteczności tego zamiennika? Rozumiem, że powinnam zacząć go brać zamiast Diuretic'a? Czy jest równie skuteczny?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Tak samo będzie działał diuretycznie.
Burn za 200 zł to porażka w tej cenie to o wiele dobrych produktów jest, pytanie tylko czy miałaś z takimi produktami już styczność, wiesz jak organizm reaguje na stymulanty.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.