Jak w temacie ma ktoś info o firmie #RAW jak u nich z jakością suplementów. Chcę zakupić cytrulinę a z ich firmy najtańsza więc pytam jak z jakością. Jakąś inną możecie polecić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- jak wziąść kreatyne 1 raz chodzi mi o przyzwyczajenie organizmu?
- Moze mi ktos napisac jak to brac?
- moje suple może mi ktoś rozpisać jak brac?
- Wpc sfd plus v3 jak z jakością???
- Czy moglby mi ktos podac jakis lek co szybko zregeneruje mi staw skokowy
- Jakie odżywki na pierwszy cykl? Chodzi mi o zdobycie massy ;-)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
SeBaLySpox, zażyje 8-10 przed treningiem i zobaczymy jak z pompą :P. Dziękuję za rady i pozdro.
powonienes byc zadowolony. dla mnie optymalna dawka cytru to ok 12g i dopiero wtedy czuje ze cos tam lepiej niz zwykle pompuje

1
...
Napisał(a)
Firmy niestety nie znam. Z ekonomicznych np. Ostrovit: https://sklep.sfd.pl/Ostrovit_Citrulline-opis31706.html
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
A jeszcze pytanko wpada bo to wszystko to są jabłczany cytruliny to rozumiem że najlepiej jak jest najwięcej gramowo l-cytruliny w czystej formie czyli w stosunku do jabłczanu tak? A firmę Bene vobis młyn ostrowski znacie? Bo po składzie to tam jest najwięcej l-cytruliny bo 1,7gr. na 2,5 grama jabłczanu a cena przystępna bo za 500gr około 80 zł tylko jak z wiarygodnością firmy.
...
Napisał(a)
Zapewnie jakas prywatna firma zajmująca się sprzedażą ziół, przypraw, produktów pełnoziarnistych, czy orzechów. Ciężko cokolwiek napisać o jakości. Nie wiadomo nic na ten temat.
1
...
Napisał(a)
To raczej po efektach to nie poczuję czy wałują czy nie :) Mogę jedynie zaryzykować :) W sumie patrząc na certyfikaty to mają HALLAL i GMP.
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-30 09:36:24
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-30 09:36:24
...
Napisał(a)
Każda firma zajmująca się żywnością musi mieć GMP i HACCP.
1
...
Napisał(a)
A jakie twoje zdanie jest sens ryzykować czy kupić coś sprawdzonego bo nie ukrywam że cena też gra rolę hehe :P Jeszcze takie pytanko wpada jak przyjmować
najlepiej cytruline i ile ona działa w organizmie.
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-30 10:44:06
najlepiej cytruline i ile ona działa w organizmie.
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-30 10:44:06
...
Napisał(a)
Witaj,powiem tak cytrulina to cytrulina i każda działa tak samo,bierz jaka Ci pasuje ale sprawdzone suple zawsze są pewne że z dobrego surowca
1
...
Napisał(a)
W sumie sam pracuję w firmie suplementacyjnej i sprzedajemy na Niemcy z etykietą made in Germany a półprodukty są zamawiane z chin i turcji także z tymi znanymi markami to bym także uważał :P bo czasem przepłacamy za markę a półprodukty nie muszą być monitorowane. Także zamówiłem z Bene vobis bo najlepszy stosunke cytruliny do jabłczanu na porcję. Pozdro.
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-30 20:31:09
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-30 20:31:09
...
Napisał(a)
Jeszcze pytanie wpada bo średnio podaje się ze dawka optymalna l-cytruliny to 6-8 gram przed treningiem ale to są dawki samej czy jak bo czystą ciężko jest dostać a jak kupiłem ten jabłczan to w 2 gramach jest 1,7 gram czystej l-cytruliny co i tak jest jednym z najwyższych w obecnych jabłczanach cytruliny. Jak popatrzymy na kreatynę to też mono lepsze bo jest więcej kreatyny więc zdaje mi się że w przypadku l-cytruliny będzie podobnie czy się mylę? :)
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-31 11:52:40
Zmieniony przez - SeBaLy w dniu 2017-12-31 11:52:40
...
Napisał(a)
Stary kręcisz aferę, dawkuj normalnie jak każdą inną cytrulinę ale założe się że i tak będziesz musiał dobrać dawkę odpowiednią pod siebie i tyle a tak przy okazji to zalatuje mi tu reklamą tego Bene Vobis
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!