Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3
Witam, czytalem juz na kilku artykulow ze bardzo korzystny wplyw na potencje i libido ma zastosowanie l-argininy, tribulusa badz tez jednoczesnie oba.
Co o tym sadzicie? Slyszalem tez pozytywne opinie o Activita Tribuactv...
A moze ktos zaproponuje jakis inny suplement na podniesienie libido i potencji?? :)
ps. nie piszcie tylko o viagrze, i ze najlepsza potencja jest dobra laska bo to akurat wiem:)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78011
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766870
Potencja silna erekcja bez wątpienia jest tym, na czym zależy każdemu mężczyźnie, bez względu na wiek. Wiadomo jednak powszechnie, że wraz z wiekiem poziom testosteronu spada. Z tego też względu po 40 roku życia coraz częściej spotkać można się z problemami w tych kierunkach. Co więc można zrobić, aby ich uniknąć lub zniwelować w znacznym stopniu?
Bez wątpienia warto skupić się na zdrowym odżywianiu i aktywności fizycznej. Te dwa czynniki zdecydowanie wpłyną pozytywnie na poziom testosteronu w naszym organizmie, a co za tym idzie również lepsze libido i erekcję. Warto jednak przemyśleć również zastosowanie w tym celu odpowiedniej suplementacji. Przemyśleć można tutaj:
Szacuny
15
Napisanych postów
2081
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
21606
obecnie od miesiaca uzywam naturell zen-szen 2 tabletk na dzien i musze powiedziec ze zainteresowanie sexem znacznie wzroslo :) zona mnie juz od zboczencow wyzywa :P
Zmieniony przez - sebek1982 w dniu 2009-01-19 08:45:23
Szacuny
1
Napisanych postów
4
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
13
Tribulum i aakg są max skuteczne
Ale jeśli chodzi o żenszen to można sobie wrzucić do codziennej suplementacji taki z końską dawką / nie naturella bo jest max słaby / – wypróbuj OLIMP Żeń-szeń i zobacz jaką ma mega Pdawkę – mojemu znajomemu daje niezłego powera
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3
Czyli mam rozumiec, ze najlepsze bedzie polaczenie tt i l-argininy??
Mam zakupic produkty konkretnej firmy? Bo zalezy mi na produktach ktore maja dobry wskaznik jakosc/cena.
- jesli chodzi o tribulusa to mysle o Activita Tribuactv B6
- jesli chodzi i l-arginine, to widze ze polecanie aaks treca
Szacuny
2
Napisanych postów
246
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1746
OLIMP teraz wypuścił preparaci który nazywa sie "Erekton" Podomno działa:) Nazwa mówi sama za siebie. Jak kiedyś bede miał z tym problemy pewnie nie zawacham sie go użyc:)