Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Suplementy na potencje :)

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 28949

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3
Witam, czytalem juz na kilku artykulow ze bardzo korzystny wplyw na potencje i libido ma zastosowanie l-argininy, tribulusa badz tez jednoczesnie oba.
Co o tym sadzicie? Slyszalem tez pozytywne opinie o Activita Tribuactv...
A moze ktos zaproponuje jakis inny suplement na podniesienie libido i potencji?? :)
ps. nie piszcie tylko o viagrze, i ze najlepsza potencja jest dobra laska bo to akurat wiem:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78011 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 766870
Potencja silna erekcja bez wątpienia jest tym, na czym zależy każdemu mężczyźnie, bez względu na wiek. Wiadomo jednak powszechnie, że wraz z wiekiem poziom testosteronu spada. Z tego też względu po 40 roku życia coraz częściej spotkać można się z problemami w tych kierunkach. Co więc można zrobić, aby ich uniknąć lub zniwelować w znacznym stopniu?

Bez wątpienia warto skupić się na zdrowym odżywianiu i aktywności fizycznej. Te dwa czynniki zdecydowanie wpłyną pozytywnie na poziom testosteronu w naszym organizmie, a co za tym idzie również lepsze libido i erekcję. Warto jednak przemyśleć również zastosowanie w tym celu odpowiedniej suplementacji. Przemyśleć można tutaj:

1. Allnutrition MACA: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_MACA-opis38335.html
2. Allnutrition Ashwagandha Forte: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Ashwagandha_Forte-opis37732.html
3. Allnutrition Tribulus: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Tribulus-opis34731.html
4. Allnutrition ZMAX: https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_ZMAX-opis35103.html

Moderator działu Odżywianie

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 2026 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18838
np. Trec aakg hardcore:)

Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2081 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21606
obecnie od miesiaca uzywam naturell zen-szen 2 tabletk na dzien i musze powiedziec ze zainteresowanie sexem znacznie wzroslo :) zona mnie juz od zboczencow wyzywa :P

Zmieniony przez - sebek1982 w dniu 2009-01-19 08:45:23

Bez Farmaceutyki Nie Ma Co Liczyć Na Wyniki .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 3911 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 32241
znajomy bral tribuavtiva 3 capsy dziennie, efekty znacznie poprawione libido, regeneracja. Jednym slowem warto a tani produkt :)

zuo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1550 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 20747
ja brałem aakg treca + tribulon i też było ok:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 3142 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 41521
ile masz lat?

"WIDZEW można ugiąć, ale nie można go złamać."
http://www.youtube.com/watch?v=kYrcxCRZxxs&feature=channel_page 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 755
Polecam amerykańska firmę FLP i suplement o nazwie MULTI MACA (maca, q10, arginina, soja, tribulus, muira puama, catauba, pygeum, saw palmetto)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1396 Napisanych postów 35562 Wiek 42 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150829
tribulusy

no-boostery

zenszen

MZB/ZMA

ewentualnie z wyzszej pólki - novedex i 6-oxo
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13
Tribulum i aakg są max skuteczne
Ale jeśli chodzi o żenszen to można sobie wrzucić do codziennej suplementacji taki z końską dawką / nie naturella bo jest max słaby / – wypróbuj OLIMP Żeń-szeń i zobacz jaką ma mega Pdawkę – mojemu znajomemu daje niezłego powera
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3
Czyli mam rozumiec, ze najlepsze bedzie polaczenie tt i l-argininy??
Mam zakupic produkty konkretnej firmy? Bo zalezy mi na produktach ktore maja dobry wskaznik jakosc/cena.
- jesli chodzi o tribulusa to mysle o Activita Tribuactv B6
- jesli chodzi i l-arginine, to widze ze polecanie aaks treca

Czy moze jakies inne pomysly??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 246 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1746
OLIMP teraz wypuścił preparaci który nazywa sie "Erekton" Podomno działa:) Nazwa mówi sama za siebie. Jak kiedyś bede miał z tym problemy pewnie nie zawacham sie go użyc:)
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Vitaminy, MZB, Omega 3, aminki kiedy jesc i czy nie za duzo?

Następny temat

co lepiej massacre czy nitrobolon 2 czy nitrobolon energeizer

Alldeynn
Polecane artykuły