Witam mam pytanie czy opłaca się kupować suplementy na stronie WK najbardziej interesuje mnie bomba czy jest warta ceny i pozostałe odzywki na wk np białko cytrulina kreatyna
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cytrulina to cytrulina, kreatyna to kreatyna...jak mają konkurencyjną cenę i chcesz zamówić akurat tej firmy, to bierz. To będzie ten sam produkt, co u większości pomniejszych marek, tylko z inną etykietką.
Jeżeli chodzi o przedtreningówkę, to patrząc w skład moim zdaniem cena jest nieco zbyt wybujała, acz osobiście nie stosowałem, więc być może działa lepiej niżby wynikało to z etykiety.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-06-22 12:39:34
Jeżeli chodzi o przedtreningówkę, to patrząc w skład moim zdaniem cena jest nieco zbyt wybujała, acz osobiście nie stosowałem, więc być może działa lepiej niżby wynikało to z etykiety.

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2019-06-22 12:39:34
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Warto skupić się na sprawdzonych firmach np. Allnutrition.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Porównaj sobie ceny na sklepie firmowy SFD i sam zobaczysz gdzie się bardziej opłaca .
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
trochę jadną na renomie, boomie z nimi związanym, jak ceny są tansze to ok. bo w ich suplach nie ma nic magicznego
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!