Witam. Proszę o poradę. Trenuje przez cały tydzień na siłowni.Szukam suplementu który złagodzi ból mięśni po treningu.(jestem budowlancem, także cardio przez 8h) Zwłaszcza bolą mnie nogi. Chcialbym dwa specyfiki o różnym składzie ale o tym lub podobnym działaniu. Dziękuję. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
a co jest przyczyną tego bólu? Przetrenowanie, czy może nieprawidłowa technika? Może warto zniwelować źródło powstawania bólu? Może lepsza regeneracja? Mniej treningów, a dorzucić basen? Ból występuje tylko w plecach, czy gdzieś jeszcze? Jakiego rodzaju to jest ból?
1
" W poglądach różnica, każdy świat widzi inaczej ... "
...
Napisał(a)
Plecy ok. Tylko. Ogólnie nogi nie dają radę wytrzymać tępa dnia.sily mam ale nogi zmęczone. Chciałbym coś na szybsza regenerację mięśni, lagodzilo ból po treningu. Co polecacie sprawdzonego. Dzięki
...
Napisał(a)
może ZMA przed spaniem na lepsza regenerację. Z maści ja używałem zazwyczaj końskiej chłodzącej, dawała fajne uczucie niwelowania bólu i chłodziła, ale to po treningach sztuk walk raczej, a nie po siłowni. Zwróć może też większą uwagę po treningu na rozciąganie. Pospinane mięśnie mogą sprawiać uczucie bólu, jeśli je rozciągniesz, często wiele dolegliwości znika.
1
" W poglądach różnica, każdy świat widzi inaczej ... "
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!