Szacuny
43
Napisanych postów
3680
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36374
Witam ;)
Mam nastepujacy problem, luzuje mi sie podczas jazdy pedal na suporcie, niestety nie tylko w tym rowerze ktory teraz posiadam ( kij wie co to za rower ) suport juz byl raz wymieniany, ze wzgledu na to ze poprzedni zjechalem, teraz historia sie powtarza, dokrecam srube mocujaca pedal na max i nic to nie daje, po kilku kilometrach (10-20) znow sie luzuje ;s
Czy wiecie w czym problem ? zaczyna mnie to denerwowac ;/
Szacuny
12
Napisanych postów
753
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41118
Witam. W jaki sposób się może luzować pedał na suporcie, skoro pomiędzy pedałem a suportem jest korba? Jeśli dobrze rozumuje to luzuje Ci się ramie korby na osi suportu.
Szacuny
5
Napisanych postów
202
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1269
Czesc zyz. Musisz isc do jakiegos metalowego slepu i popytac o specyfik ktory sie dozuje na gwint sruby i zapobiega on odkrecaniu jej.
Prostszym rozwiazaniem jest isc do sklepu rowerowego i kupic nowe sruby do suportu juz z naniesionym tym "dziadostwem" ;)
Szacuny
5
Napisanych postów
202
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1269
Troche szkoda 6 dych wydawac na rzecz ktorej juz nigdy mozesz nie wykorzystac. Lepiej dolozyc troche i jakas lepsza korbe kupic. Ta korba od Hamstera jest ok :)
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
818
dobrze prawia:) korba lepsza! najlepiej to wymienic korbe i suport i problem z glowy:) oczywiscie nie kupuj zadnej lipy! bo problem wroci szybciej niz sie bedziesz tego spodziewal.. yo! :)