Cześć nie widziałem żeby na forum był taki wątek a mianowicie chciałem się zapytać czy na zawodach w bokserskich lub mma jest obowiązkowy suspensor? Wiem że warto się ubezpieczyć i mieć ale mnie interesuje czy jest obowiązkowy
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Generalnie tak, ale prawda jest taka, że na zawodach w zasadzie nie ma jak tego sprawdzić...
1
ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
...
Napisał(a)
No błagam, mam naście lat stażu sędziowskiego i nigdy nie było problemu ze sprawdzeniem suspensorów (o ile są wymagane). Robi się to przed rozpoczęciem walki zewnętrzną stroną dłoni - nigdy wewnętrzną.
Zmieniony przez - cynik75 w dniu 2021-11-02 13:53:41
...
Napisał(a)
cynik75No błagam, mam naście lat stażu sędziowskiego i nigdy nie było problemu ze sprawdzeniem suspensorów (o ile są wymagane). Robi się to przed rozpoczęciem walki zewnętrzną stroną dłoni - nigdy wewnętrzną.
Nie wiem, co tam sedziujesz, mnie nigdy nikt nie sprawdzał, chłopaków też nie, było tylko pytanie, czy jest i całe szczęście, bo to pachnie zboczeniem, dotykać kogoś po ochraniaczu krocza

ktoś inny może nas uczyć i wskazywać nam drogę ale pracę musimy wykonać sami
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy siła ciosu ma wpływ na znokautowanie przeciwnika???
Następny temat