Mam pytanie wchodze na swoj pierwszy cykl susta i master ed4 1-20 hcg 500j ed 5 plus profilaktyka. Ulozyl mi to ktos kto ma wielka wiedze na temat dopingu lecz chcialbym uslyszec tez inne opinie. Mam 30 lat staz dosc krotki (przerwy) 184cm 77kg pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam
Mam pytanie wchodze na swoj pierwszy cykl susta i master ed4 1-20 hcg 500j ed 5 plus profilaktyka. Ulozyl mi to ktos kto ma wielka wiedze na temat dopingu lecz chcialbym uslyszec tez inne opinie. Mam 30 lat staz dosc krotki (przerwy) 184cm 77kg pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie wiesz jak twój organizm będzie reagował na jedno estrowy testosteron, a zabierasz się za cztery estry.
Pamiętaj również, że undekanian będzie mega długo w twoim organiźmie, więc w razie jakiś komplikacji nie pozbędziesz się go tak szybko jak propionatu czy nawet, nawet enantanu.
Ja odradzam na pierwszy cykl suste czy omnadren. Wybór należy do ciebie. Nie zapomnij o badaniach.
Pamiętaj również, że undekanian będzie mega długo w twoim organiźmie, więc w razie jakiś komplikacji nie pozbędziesz się go tak szybko jak propionatu czy nawet, nawet enantanu.
Ja odradzam na pierwszy cykl suste czy omnadren. Wybór należy do ciebie. Nie zapomnij o badaniach.
1
...
Napisał(a)
Czemu jedno-estrowego testosteronu nie wybierzesz, jeśli to twój pierwszy cykl?
...
Napisał(a)
Chcialem ale osoba ktora mi to ulozyla powoedziala ze pod jego opieka moge tak bo nad wszystkim czuwa itd i ze jesli profilaktyka bedzie dobra przez caly cykl to bedzie ok
...
Napisał(a)
Skoro jedna osoba z ogromną wiedzą Ci układa cykl to się jej słuchaj, dostaniesz kilka różnych opinii i sobie zrobisz kisiel.
Dwa, nikt Ci nie podpowie skoro nikt nic o Tobie nie wie.
Ankietę znajdziesz w tym temacie:
https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
Wystarczy skopiować i uzupełnić w nowym poście.
Dwa, nikt Ci nie podpowie skoro nikt nic o Tobie nie wie.
Ankietę znajdziesz w tym temacie:
https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
Wystarczy skopiować i uzupełnić w nowym poście.
1
sztoby ch#j stajał i diengi byli.
...
Napisał(a)
Nawrocik17Chcialem ale osoba ktora mi to ulozyla powoedziala ze pod jego opieka moge tak bo nad wszystkim czuwa itd i ze jesli profilaktyka bedzie dobra przez caly cykl to bedzie ok
Czuwać to sobie może ,jakie badania z ciekawości ci zlecił oraz jak rozpisał dokładnie cykl ,hcg itp
Wrzuć ankiete
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
1. WIEK: 30
2. WAGA: 78
3. WZROST: 183
4. WYMIARY:
-biceps: 36
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ciezko ocenic bo z przerwami
6. DIETA:
-białko: 200
-węglowodany: 390
-tłuszcz: 130
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:brak
8. TRENING: 4 razy w tyg
9. CEL CYKLU: poprawa sylwetki
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 14%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do chudniecia
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 80
-martwy ciąg:
-przysiad:
2. WAGA: 78
3. WZROST: 183
4. WYMIARY:
-biceps: 36
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: ciezko ocenic bo z przerwami
6. DIETA:
-białko: 200
-węglowodany: 390
-tłuszcz: 130
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:brak
8. TRENING: 4 razy w tyg
9. CEL CYKLU: poprawa sylwetki
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: 14%
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do chudniecia
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 80
-martwy ciąg:
-przysiad:
...
Napisał(a)
lodzianin1Nawrocik17Chcialem ale osoba ktora mi to ulozyla powoedziala ze pod jego opieka moge tak bo nad wszystkim czuwa itd i ze jesli profilaktyka bedzie dobra przez caly cykl to bedzie ok
Czuwać to sobie może ,jakie badania z ciekawości ci zlecił oraz jak rozpisał dokładnie cykl ,hcg itp
Wrzuć ankiete
1-20 sustanon e4d
1-20 masteron e4d
Hcg 500j e5d
Symex 1/2 tab e2d
...
Napisał(a)
Symex w ciemno bez badan.... 

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!