Szacuny
2
Napisanych postów
47
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
19172
Witam
Poszukuje jakiegos kontatku do jakiegos ośrodka zeby wynajac dom na sylwester na 2-3 noce dla okolo 15 osob na podlasiu ewentualnie woj. obok znacie moze jakies fajne miejsca dzwonilem do ogrodniczek ale tam juz wszystkie domy sa zarezerwowane :(
z gory dzieki za pomoc
Zmieniony przez - Panekk w dniu 2006-11-27 15:19:09
Szacuny
5
Napisanych postów
222
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5114
spoko a oprócz supraśla moze ktos ma jakies numery, adresy ? :>
(...) "Myślę sobie czasem o potworze Frankensteina...Widzę te same spojrzenia ludzi... strach...
nienawiść... obrzydzenie...Czy warto? k***a warto! Zawsze warto!
Za nic w świecie bym tego nie zmienił... " (...)
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
639
Witam. Pozwole sobie odświeżyć trochę temat bo chyba powoli znowu staje się aktualny. Mam do was pytanie jakieś ciekawe sposoby na spędzenie sylwestra z dziewczyną?? Narazie jako opcje mam tylko domówke ale jakoś specjalnie nie mam ochoty. Zastanawiam się nad wyjazdem do Gołdapi całkiem fajnie tam, nawet stok jakiś mają a wy macie jakies ciekawe pomysły??
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
17
Witam,
Co roku spędzam sylwestra na Podlasiu w Kiermusy .Obiekt posiada Karczmę w której znajduję się restauracja a na górze pokoje ,jest również Dworek posiada 8 pokoi i 3 apartamenty ,są również Czworaki(domki 8 osobowe). Cała impreza odbywa się w restauracji,co roku jest inny motyw przewodni imprezy ,tegorocznym motywem przewodnim jest "Wieś śpiewa i tańczy". Polecam miejsce jak najbardziej dobra zabawa ,mila i profesjonalna obsługa, niezapomniane wspomnienia.
Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
6
Jestem co rocznym gościem Kiermusy i zgadzam się z tym ,że ceny nie są wysokie ... Zabawa tam jest super a do tego pyszne jedzenie i nie zapomniane wspomnienia !