Szacuny
11163
Napisanych postów
51744
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Byl Sylwester, bylem pijany... latałem w czapie Mikolaja i zrobilem sobie fotke :) Coz,bylo wesolo :) Ps. Jak macie jakies zamowienia na prezenty w przyszlym roku to mowcie juz teraz, jako pomocnik Mikolaja z pewnoscia mu przekaze :)
Szacuny
11163
Napisanych postów
51744
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Spice Lady... jakos teraz na dniach sa swieta tych innych wyznan (nie znam sie na tym) wiec Świąt nie musisz powtarzac, tylko że zamiast Mikołaja musiał by przyjsc Dziadek Mróz
Pamiętaj o tym ,że arkę zbudowali amatorzy, a najlepsi fachowcy stworzyli Titanica...
https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=58426 - Tu mozna zobaczyc jak wygladam i ocenic!
Szacuny
1
Napisanych postów
462
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5573
ciekawe co to za impreza była skoro biegałeś w takim stroju ( to znaczy w takiej czapce ) , a co w tym czasie twoi kumple robili ? oczywiście oprócz zdjęć
Szacuny
11163
Napisanych postów
51744
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Adson- to Ciebie nie widac :) Ja chodze caly czas :) Ale juz niedlugo,bo zaczynam trenowac trojboj w AZSie:) Ale i tak bede odwiedzal znajomych na silce:)
Szacuny
11163
Napisanych postów
51744
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Przykro mi panowie,ale druga czesc fotki jest tylko do wgladu dla mojej dziewczyny (i nie tylko fotki) :) Wiem,ze wam to przykrosci nie sprawi,ale mam nadzieje,ze Arto sie powiesi z rozpaczy:)
A tak wogole to mam pytanie:niedlugo zaczynam trening trojboju silowego.Jak to wplynie na moja sylwetke?Czy spadnie mi waga lub rzezba np. Prosze o odpowiedzi,bo nie wiem czy warto sie w to pakowac.