Szacuny
1
Napisanych postów
138
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
617
Siemanko. Na siłowni ogólnie ćwiczyłem ponad 2 lata, teraz zrobiłem troszkę przerwę, zmieniłem szkołę i nie miałem z kim i za bardzo gdzie. ;D Teraz pojawiła się dobra opcja, nawet jest z kim no i chciałbym wrócić, bo to fajna sprawa. No i zbliżają się wakacje, chciałbym zrobić plażową sylwetkę, jednak mam pustkę w głowie.. nie wiem jak to rozłożyć. Mam około 18% bf.. od ilu widać six-pack? Wydaje mi się, że jakoś 12.. No i tutaj pojawia się pytanie.. trening i dietkę sobie sam rozpiszę, tylko prosiłbym o nakierowanie.. czy może być trening taki jak pod masę, czy jednak zwiększyć ilość powtórzeń i skrócić przerwy kosztem redukcji obciążenia? Dietka - z ograniczoną ilością ww? Gram w piłkę w klubie.. 3x w tygodniu.. czy taki trening piłkarski można uznać za coś w rodzaju treningu aerobowego/anaerobowego? Nie chcę zwiększać swojej masy.. mam 173 wzrostu, około 79 kg wagi, moim celem będzie lekka redukcja, chcę zbić ten bf i zrobić fajną definicję. Jeśli trzeba wrzucić jakieś wymiary czy coś to dajcie znać, postaram się to uzupełnić.