Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
234
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1725
Waga
100
Wzrost
196
Obwód ramienia
Nie liczę
Obwód klatki
Nie liczę
Obwód uda
Nie liczę
Obwód talii
Nie licze
Staż na siłowni
2/3 lata
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Nie wyliczam makro
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
1 cykl na enanie przez 6 miesięcy aktualnie leci 10 strzał propa
Opisz swój plan treningowy
FBW cale cialo po 1 ćwiczeniu 3 serie10/6/3 z dokładaniem ciężaru
Cel cyklu
Poprawienie sylwetki wydolność sila
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Ostani cykl zakończyłem okolo 1.5 roku twmu
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
15/20% cos takiego
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Przytyć ciężko łatwo chudnę
Stan zdrowia
Dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Wykryte łysienie androgenowe
PPM (podstawowa przemiana materii)
Nie wiem
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Nie liczę
Witam czy exe zbija
Estron (E1) ? I czy warto to badac na cyklu os nadmiaru tego robi się gino lub lipo ?
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zależy na jakim poziomie masz guza letro możesz użyć 1 tabletka ci pewnie styknie później tamoxifen aż skurczysz tylko ważne żebyś zobaczył jakie masz estro teraz i po letro żeby mieć pewność że zadziałało i usunąłeś nadmiar. No i było by miło jak byś trochę przystopował z cyklem w trakcie brania tamoxa by uniknąć że z jednej strony chcesz zmniejszyć gino a z drugiej jesteś na cyklu i estro odbije od razu Ja jakieś TRT rozsądne bym radził do puki jest problem
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106308
Napisanych postów
378332
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711607
Masz za wysokie e1 ?wrzuc wyniki badań
Kontrolując e2 I pr nie powinno byc problemów z gino
W jakim celu ten cykl jak ty nic nie oiczysz bo cie to nie interesuje ?
Szacuny
1
Napisanych postów
234
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1725
Byłem u lekarza rodzinnego lewa piers całą jest powiększona opuchnięta jak by na jedną stronę estrogen odzialowywal nie mam pojęcia co się stało . Kminie co jest przyczyną w jaki celu cykl żeby trochę Przytyć na chęci na lepsze libido i ogólnie sylwetka troszkę coś tam.sie zmieni nie oczekuje nie wiadomo
Zmieniony przez - Mejek w dniu 2022-07-28 10:58:20
Szacuny
1
Napisanych postów
234
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1725
Cwicze na siłowni fbw 2 x w tyg i box 3 x tyg mordy ale ja się pytam czy symex zbija e1 a wy mnie się pytacie do czego mi cykl co jem i wogole co ma jedno do drugiego chce krótkiej konkretnej odpowiedzi
Szacuny
1
Napisanych postów
234
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1725
Jestem na tym propie 100mg co 2 dzień już okolo ponad miesiąc tutaj są zdjęcia 3 tyg po cyklu badania 4 zdjęcia od góry później po wzięciu cabaster i symexu zbijlem do takiego poziomu kolejne 2 zdjęcia badania po 3 tyg od poprzednich
Szacuny
1
Napisanych postów
234
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
1725
Jestem na tym propie 100mg co 2 dzień już okolo ponad miesiąc tutaj są zdjęcia 3 tyg po cyklu badania 4 zdjęcia od góry później po wzięciu cabaster i symexu zbijlem do takiego poziomu kolejne 2 zdjęcia badania po 3 tyg od poprzednich
Aktualnie biorę sam symex 1 tab co 2 dni
I za 3 tyg niecałe badania ale w trakcie wlasnie stało mi się coś z tym sutkiem zaczerwieniony był spuchnięty i jest jak to lekarz wyczuł 0.5cm z dolnej części czy coś stwardnienie czy ch** wie czekam na usg to się potwierdzi i nie wiem.czy to gino wchodzi czy co