Lecę 700 mg propka na tydzień i 350 masteron propiomat. Aby utrzymać w ryzach estro brałem 0,25 arimidex firmy teva . Teraz chciałem przejść na symex bo wszyscy tak go chwała ... wziąłem w piątek cała tabletkę w dzień w którym miałem brać ari. I dziś czuje się fatalnie ... opuchnięty , skóra tłusta o oleista . Symex mam apteka oryginał , bo wcześniej kupiłem ten z Indii i myślałem ze nie działa . Czy to normalne ze symex nie działa na mój organizm ?
...
Napisał(a)
Witam
Lecę 700 mg propka na tydzień i 350 masteron propiomat. Aby utrzymać w ryzach estro brałem 0,25 arimidex firmy teva . Teraz chciałem przejść na symex bo wszyscy tak go chwała ... wziąłem w piątek cała tabletkę w dzień w którym miałem brać ari. I dziś czuje się fatalnie ... opuchnięty , skóra tłusta o oleista . Symex mam apteka oryginał , bo wcześniej kupiłem ten z Indii i myślałem ze nie działa . Czy to normalne ze symex nie działa na mój organizm ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dziękuje za fachowa poradę . Stosowałem 3 dni po jednej całej tabletce symex w odstępie 24 h i z sobót jego wyniku estradiol 160 dziś uzyskałem wynik 28 .
Myśle ze teraz połówka raz na 3 dni powinna trzymać to w widełkach i następne badania za 2 tygodnie . Jeszcze raz dziękuje .
Myśle ze teraz połówka raz na 3 dni powinna trzymać to w widełkach i następne badania za 2 tygodnie . Jeszcze raz dziękuje .
1
...
Napisał(a)
1. WIEK: 32
2. WAGA: 90
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 150
-udo: 75
-talia: 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 16
6. DIETA:
-białko: 3
-węglowodany: 3
-tłuszcz: 2
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
2. WAGA: 90
3. WZROST: 176
4. WYMIARY:
-biceps: 45
-klatka: 150
-udo: 75
-talia: 84
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 16
6. DIETA:
-białko: 3
-węglowodany: 3
-tłuszcz: 2
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
8. TRENING:
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
...
Napisał(a)
Odczucia mogą być mylne , zbyt dużo czynników ma na to wpływ... podstawą są banania...
Jest możliwość że słabo reagujesz na symex... następnym razem weź do posiłku z większą ilością tłuszczy i tak przez dwa tygodnie po upływie tego czasu idź na badania...
Jest możliwość że słabo reagujesz na symex... następnym razem weź do posiłku z większą ilością tłuszczy i tak przez dwa tygodnie po upływie tego czasu idź na badania...
...
Napisał(a)
Tak zrobię , w pon dam pol tabsa w czwartek pol i tak co 3 dzień i na badania pójdę .
...
Napisał(a)
Exe to zaraz po arimistane najsłabszy inhibitor aromatazy. Anastrozol jest dużo dużo mocniejszy. Mocniejszy od anastrozol jest tylko letrozol.
Exe jest dla ciebie i twojego cyklu po prostu za słaby. Nie ma co kombinować, wracaj na to co działało. Exe zostaw sobie jak będziesz na mostku.
Exe ma dobre opinie, bo łatwiej jest nim regulować estro kiedy nie wali się dużych dawek. Większość ludzi na ana/letro zeruje sobie estro i mają problemy, dlatego biorą i chwalą exe.
Exe jest dla ciebie i twojego cyklu po prostu za słaby. Nie ma co kombinować, wracaj na to co działało. Exe zostaw sobie jak będziesz na mostku.
Exe ma dobre opinie, bo łatwiej jest nim regulować estro kiedy nie wali się dużych dawek. Większość ludzi na ana/letro zeruje sobie estro i mają problemy, dlatego biorą i chwalą exe.
2
Są dwie ręce, ale tylko jedno zdrowie które można nimi rozwalić.
Głupota to nie grzech, ignorancja już tak.
Czy wyszukanie czegoś w dobrym źródle zajmuje więcej czasu i jest mniej wiarygodne niż założenie tematu na forum?
...
Napisał(a)
Po pierwsze badania nie wydaje mi się że po jednej dawce masz takie odbicie
Po 2 kwestia dobrania dawki exe na pewno nie bedzie taka sama jak ari
Sporo tego propa idzie i raczej ta dawka exe jedt za mała
Po 2 kwestia dobrania dawki exe na pewno nie bedzie taka sama jak ari
Sporo tego propa idzie i raczej ta dawka exe jedt za mała
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Jak piszą, tylko badania kolego. Pod nie dobierz dawkę exe. Ja np sporo aromatyzuję i symex (apteka recepta kupiony przeze mnie) muszę łykać w większych dawkach niż wielu tu piszących na forum.
Zmieniony przez - kubus76k w dniu 2020-07-20 08:12:51
Zmieniony przez - kubus76k w dniu 2020-07-20 08:12:51
...Let the fight begin !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat