Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Opisz swój plan treningowy
Cel cyklu
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
3052
1. WIEK: 23
2. WAGA: 86
3. WZROST: 183
4. WYMIARY:
-biceps: 40
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4 lata
6. DIETA: +/- 3,5k kcal
-białko: 1,6-2g/kg
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1-8 prop, 1-10 prop
8. TRENING: fbw 3 w tyg
9. CEL CYKLU: poprawa sylwetki
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: rok czasu
11. POZIOM BF%: 8-12
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): ekto
13. STAN ZDROWIA: b. dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 110
-martwy ciąg: 160
-przysiad: 120
Leci 6ty tydzień enana w czwartek zrobię pierwsze badania i przypuszczam wystrzelone e2. Co będzie lepsze do zbijania symex czy tamox? Do tej pory starałem się nie ładować niczego w ciemno ale jakos tydzień temu poleciałem 3 dni symexu po 1 tabsie bo czułem się strasznie ospały,zmęczony i była poprawa.
Szacuny
19
Napisanych postów
78
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
928
Fundamentalny brak wiedzy. Tamox nie zbija estro tylko blokuje receptory, chroni przed ginekomastia. Symex zbija estro. Pytanie powinno brzmieć symex czy armidex. W tym zestawieniu zależy od wyrzutu estro. Ja osobiście polecam armidex. Dlaczego? Okres poltrwania symexu to 24h a armidexu 48h. Jego stosowanie jest według mnie po prostu lepsze i oszczędniejsze dla portfela. Pozdrawiam
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106291
Napisanych postów
378295
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711522
Tylko po Ari może być odbicie
Oraz plus symexu jest taki że nie obniża igfu ,tak więc symex jest stanowczo lepszym i nowocześniejszym lekiem
Jak chcesz patrzeć na ekonomię to nie Ari tylko letro
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
3052
Dobra to w czwartek robię badania jak e2 wyj**ane to łykam tabsa symexu i na następny dzień powtórka, a wracając do tamoxofenu w jakiej dawcę mogę go rzucić profilaktycznie na gino? Mam wrażenie jakby guzki ciut urosły
Szacuny
3778
Napisanych postów
9621
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
407794
Ciężko odgadnąć ile tam jest, może ja stary i ślepy. Co chcesz z fsh robić?!? Rozumiem, że wynik jest niski bo na bąbie jesteś. LH i fsh w ogóle nie badamy na cyklu.