Miał wogóle ktoś na takim użądzeniem mieć przyjemność trenować? Ile to kosztuje? Czy zastąpi to tradycyjny rower?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dokładnie, najpierw trzeba chcieć w głowie, a jak utrzymać motywację, to już sam kombinuj, chyba że stać cię na trenera, który kopnie cię w d... :)
Ja mam przed trenażerem ekran kompa, a na półce obok klawiaturę i puszczam sobie jakiś film o kolarzach, albo Tour z youtube'a...
a najbardziej hipnotyzuje mnie jak patrzę na szybko kręcącą się korbę w rowerze...
Ja mam przed trenażerem ekran kompa, a na półce obok klawiaturę i puszczam sobie jakiś film o kolarzach, albo Tour z youtube'a...
a najbardziej hipnotyzuje mnie jak patrzę na szybko kręcącą się korbę w rowerze...
...
Napisał(a)
Tradycyjnego roweru NIC nie zastapi.
Przyjemnosci jazdy na na Tacx z i-magic lub fortius nie mialem.
Cena od 1800 d0 3000zl
Najtaniej wychodzi flow + i-magic.
Przyjemnosci jazdy na na Tacx z i-magic lub fortius nie mialem.
Cena od 1800 d0 3000zl
Najtaniej wychodzi flow + i-magic.
...
Napisał(a)
Nic nie zastąpi tradycyjnego roweru ;)
najlepiej pojeździć na świeżym powietrzu
najlepiej pojeździć na świeżym powietrzu
...
Napisał(a)
Rzeczywiscie musialo byc ch... w nartach zamiast spd na trenazerze
Ogolnie trzeba miec sporo zaparcia ze by wysiedziec na trenazerze jednak sprzet o ktory pytal autor jest podlaczony pod kompa gdzie mozna sie scigac/trenowac z ludzmi z calego swiata :)
Oprocz realistycznej symualcji zawodow otrzymujemy cala game informacji o generowanej mocy, kadencji, predkosci itp.

Ogolnie trzeba miec sporo zaparcia ze by wysiedziec na trenazerze jednak sprzet o ktory pytal autor jest podlaczony pod kompa gdzie mozna sie scigac/trenowac z ludzmi z calego swiata :)
Oprocz realistycznej symualcji zawodow otrzymujemy cala game informacji o generowanej mocy, kadencji, predkosci itp.
...
Napisał(a)
bez watpienia lepszy jest normalny rower co to za przyjemnosc kreciec pedalami i stac w miejscu 

www.pajacyk.pl - kliknij nic Cie to nie kosztuje
http://www.sfd.pl/kojot15_reaktywacja_str41__dziennik-t448260-s41.html#post8
...
Napisał(a)
kiedys w jakims markecie widzialem takie cos, podlaczone do kompa(wszystko sponsorowal Microsoft). Naprawde fajna sprawa, widzisz siebie jak startujesz w Tour de France. Na zime idealne. Chociaz w tym roku wolalbym jezdzic nawet teraz
...
Napisał(a)
Ja osobiście nie lubię jeździć na rowerze. Nie ma ścieżek rowerowych, a za miasto nie chce mi się wyjeżdżać na rowerze bo bym się zgubił. Trenaż jest fajny ale szybko się nudzi. Z rowerkiem stacjonarnym jest tak samo. A co tego symulatora, który jest na foto to fajnie by się pośmigać w długi zimowy wieczór na rowerze z komputerowymi ludkami. Jeszcze lepiej jak ma ten symulator jazdy na rowerze jakiś kumpel. Wtedy można się pośmigać w trupie multiplayer. Fajnie by urządzić wielki wyścig SFD na takim urządzeniu.
...
Napisał(a)
Jak nie lubisz jezdzic i nie jezdzisz to bys padl w 5minut lub szybciej :)
Myslisz ze trenazer to zabawka? Blad!
Tutaj trzeba miec oprocz dobrej kondycji silna psyche ze by wysiedziec na tym.
W symulajach startuja dobrzy ludze wiec nie mial bys czego szukac hehe.
Myslisz ze trenazer to zabawka? Blad!
Tutaj trzeba miec oprocz dobrej kondycji silna psyche ze by wysiedziec na tym.
W symulajach startuja dobrzy ludze wiec nie mial bys czego szukac hehe.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!