...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Pod zejscie wody mzoesz próbować naparów z pokrzywy czy https://sklep.sfd.pl/USA_Labs_USA_Labs_Cutting_Edge-opis1110.html?device=c&gclid=EAIaIQobChMIrdSBnZKG5wIVAeaaCh1XoQrnEAQYBCABEgIYK**_BwE
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Pare lat temu zjadlem kilka opakowan i jak dla mnie b.dobra przedtreningowka .bo w tym celu bralem--ryje beret i polecam jak ktos lubi tego typu zabawe.
...
Napisał(a)
Wszystko zależy od wersji. Stara wersja była ok- z tego co pamiętam 45kapsułek. Natomiast ta nowa, to jak dla mnie totalna klapa , przy podwójnej porcji brak jakiegokolwiek działania
...
Napisał(a)
Dokladnie 45caps. nowej nie smakowalem ,wiec sie nie wypowiem (teraz zobaczylem ta ma 60caps.)
Zmieniony przez - hcp w dniu 08/05/2020 14:37:32
Zmieniony przez - hcp w dniu 08/05/2020 14:37:32
...
Napisał(a)
Nie wiem jaka masz wersję, kiedyś był dobry jak obecnie to nie wiem, wklej zdjecie skałdu.
Ryje beret - bierzesz i nie ogarniasz co się z Tobą dzieje.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2020-05-08 19:20:41
Ryje beret - bierzesz i nie ogarniasz co się z Tobą dzieje.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2020-05-08 19:20:41
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Powinno CIę kopnąć po niej, skałd dobry ma.
...
Napisał(a)
Dziś łykłem pierwsza kapsułke.
Pobudzenie bardzo duże, nie spodziewałem się aż takiego..
Ciśnienie i puls też do góry
Pobudzenie bardzo duże, nie spodziewałem się aż takiego..
Ciśnienie i puls też do góry

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat