Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
Każdy z nas podczas redukcji tkanki tłuszczowej chciałby, aby efekty jego były jak najlepsze. Jak największe spadki tłuszczu, przy jak najmniejszych spadkach mięśni i siły. W tym celu przede wszystkim trenujemy siłowo, wykonujemy interwały, aeroby, trzymamy się założeń diety, regeneracji oraz stosujemy odpowiednie suplementy. To właśnie suplementacja jest częścią drogi do osiągnięcia sukcesu w kształtowaniu sylwetki.
Jedną z ciekawych substancji wspomagających redukcję tkanki tłuszczowej jest synefryna. Organiczny związek chemiczny zawarty w owocach gorzkiej pomarańczy. Jest ona agonistą receptorów adrenergicznych. Cechuje się ona dwiema funkcjami wspomagającymi redukcję tkanki tłuszczowej:
- działa termogenicznie,
- zmniejsza apetyt.
Dzięki temu jesteśmy w stanie więcej energii z tkanki tłuszczowej przeznaczyć na procesy energetyczne organizmu.
Z reguły jednak stosuje się ją wraz z innymi substancjami, takimi jak:
Szacuny
10
Napisanych postów
2313
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22731
Cutting Edge fajnie, ale dla mnie to wygląda na pier*ole placebo. 100mg pietruszki 50mg olej jak takie coś widzę to mi się śmiać chce, nie jestem znawcą ale co tam niby ma działać, ja potrzebuje efekt termogeniczny, nie potrzebuje np. chromu na zmniejszenie łaknienia bo tyle ile jem zależy ode mnie, i innych rzeczy co coś tam regulują i niby spalają, ja wierze w to, że jak wykręcam po treningu koszulkę z potu to są efekty, wiesz o co mi chodzi.
Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...
Szacuny
8
Napisanych postów
411
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5128
hahaha ciekawa rozmowa mało wiem o spalaczach ale widze ze Dylaudio to wymagający niepospolity wyjadacz dobij + doping = wbij i tam ci chłopaki rozpisza redukcje na pewno bedzie działac jak trza jak cie ponad gram coffy nie telepie
Szacuny
10
Napisanych postów
2313
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22731
Nie no 1g mnie telepie i to ładnie , ale nie tak mocno jak kiedyś pamiętam jak brałem pierwszy raz i w 2 tyg sprobowałem 1g to myślałem, że mnie z butów wyj*bie, a teraz działa owszem i tak pocę się jak świnia, ale to już nie to samo i chciałem coś do tego dodać, ew. może być nawet podobny efekt i powiedzmy zmniejszam kofeinę do połowy i dodaje trochę tej synefryny.
1
Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...