Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1374
podobno takie samo dzialania jak synthol ma budyń winiary
ladujesz 2 porcje budyniu dziennie przez 10 dni
potem 3 porcje dziennie przez kolejne 10 dni
i 5 porcji dziennie przez ostatnie 10 dni
cykl 30 dniowy - uwaga zeby nie przedawkowac - skutki nieznane.
ja osobiscie postawie na polski produkt - trzeba wspierac polska gospodarke
Szacuny
2
Napisanych postów
234
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2048
ciekawe czy oni w jajka walą zeby wyrównać proporcje !
a tak na marginesie gdzies na forum czytałem ze w polsce ktoś inteligentny zastąpił olej synthol olejkiem bambino , no bo taniej
niewiem czy to prawda , jezeli tak to polak to sprytna bestia
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21
Na stronie podanej powyrzej cena jest 119 EURO. Na polskie to prawie 500 zł + 20 EURO przesyłka co daje 580 zł to już bardziej się opłaca z Kupić od importera.
Tak wogóle SYNTHETEC nie produkuje oryginalnego Syntholu. Oryginalny Synthol jest produkowany przez Amerykańską firmę i nazywa się Synthol Esic Clean.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
237
synthol jest do bani a jezeli ktos chce zrobic kaleke to prosze bardzo!!!Rozwalaja mnie malolaty ktore maja w bicu 45 a w przedramieniu 20 jak to wyglada!!!kuffa
Szacuny
5
Napisanych postów
130
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3774
Osobiście uważam sythol za wielkiego frajera! Mam małe pytanie sythol tylko zwieksza wymiar miesni tak? Wiem ze to dzieje sie w bardzo krotkim czasie czyli zakładajc ze kolo majacy 38 w kablu aplikuje synthol, łapka podskakuje mu w krotkim czasie np do 42 Czyli adekwatnie dodatkowe 4 centy w łapie powinny wpłynac na siłe podaczas trenigu bica Wiec jak to jest bo z tego co słyszałem sythol rozpycha włokna miesniowe a nie buduje nowe wiec kolo po takiej kuracji robi dalej bica tymi samymi ciezarami jak przy łapce 38?
Szacuny
42
Napisanych postów
6988
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
52689
kraza domysly ze synthol nie jest metabolizowany w sposob calkowity
i ze jest swego rodzaju "bomba" w organizmie co sie stalo z gregiem v. wszyscy wiedza
ciezko tez nie powiazac tego z syntholem