Szacuny
14
Napisanych postów
4596
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
35012
Czy szczepionka na tezec i blonnice jest potrzebna? W piatek mam takowa dostac a to oznacza, ze nie bede mogl cwiczyc. Wiekszosci znajomych, ktorzy przyjeli ta szczepionke zrobil sie babel na rece.
Szacuny
3
Napisanych postów
293
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4576
Mialem tę szczepionke i po niej spytalem sie czy moge na silownie isc dzis, lekarza sie spytalem i mi powidzial ze on by sobie odpuscil ,ja tez sobie z wielkim bolem odpuscilem trening w tym dniu i looz,zaden bąbel mi nie wyszedl.
Szacuny
1
Napisanych postów
166
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
4647
Heh... nic strasznego, aczkolwiek troche mnie łapa bolała później. Ale tylko mnie, kogo sie spytałem to nic nie czuł. A i mi nic nie mowili zeby odpuscic jakiekolwiek treningi.
Znaleziono psa - wyżeł, szara sierść. Smakował jak kurczak.
Szacuny
14
Napisanych postów
4596
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
35012
Sog jak wejdzie dla kazdego za pomoc. No wlasnie w tym problem, ze pani pielegniarka mowila,ze nie powinno sie cwiczyc. Pff dobrze, ze mam dzien nietreningowy w piatek. Ale moze uda mi sie tego uniknac!
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
marudzisz thiago jeden trening cie nie zbawi, a szczepionka wrecz przeciwnie, zbawic moze nie mozesz po prostu przelozyc na inny dzien tego treningu? ale zapewniam cie ze brak jednego treningu to nic straconego
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."