Czy byłby ktoś chętny udzielić mi kilka wskazówek dotyczących rzeźbienia brzucha?
Mam 17 lat 180 cm wzrostu i ważę +-65kg. Ćwiczę mniej więcej od poprzednich wakacji z dłuższymi przerwami w tym roku trochę częściej, nawet ćwiczyłem 1 cały miesiąc regularnie oraz od początku tych wakacji również regularnie. Używam aplikacji na telefonie Mięśnie brzucha w 30 dni. Aktualnie pracuję w połowie fizycznie prawie codziennie 8h+. Dużo czytałem również o dietach i ćwiczeniach, ale nie jestem pewny czy robię to poprawnie. Dlatego pytam czy ktoś ma dla mnie jakieś wskazówki głównie jeżeli chodzi o odżywianie oraz jak Wam się udało wyrzeźbić brzuch. Wiem tyle, żeby podczas ćwiczeń spinać brzuch jak najmocniej, posiłek jeść najszybciej 30 minut po treningu, najlepiej węglowodany i białko, staram się nie jeść słodkiego ale mi to nie wychodzi, dużo biegam grając w piłkę nożną prawie codziennie, nie mam możliwości iść na siłownie :/. Niestety mam troszeczkę tłuszczyku na brzuchu, więc wrzucam jakieś tam zdjęcia z wypiętym i napiętym brzuszkiem.