Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
187
Witam chciałbym się zapytać czy mogę coś zrobić jeśli mam strasznie szeroką miednice?
Mam 16 Lat 180 i ważne 72 kg i zaczynam przygodę z słownią, ale przez mój problem nie wyglądam za dobrze proszę o opinię
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34741
Napisanych postów
25134
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282562
Hej, żeby cokolwiek podpowiedz trzeba mieć podgląd na sytuacje więc pasuje żebyś dodał zdjecia sylwetki , Przód i tył wystarczy , zdjecia z dalszej perspektywy ( samowyzwalacz albo ktoś niech zrobi ) naturalne światło , ręce wzdłuż tułowia. Może się okazać że masz zwyczajnie za duży poziom tkanki tłuszczowej w tych okolicach i wystarczy skupić się na redukcji i problem zniknie , może sie okazac że np wyolbrzymiasz problem a jeśli maszt taką budowe jak chodzi o kościec to wtedy zostaje tylko poprawianie proporcji poprzez nadbudowanie ( masa ) np górnych partii
Szacuny
7113
Napisanych postów
14003
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
2238003
Dokładnie jak wyżej, bez zdjęć tutaj nikt Ci nie pomoże. Chociaż już wstępie masz określone co musisz zrobić w jakich przypadkach. Ja jestem zdania identycznego jak monkey, niestety genetyki nie oszukasz, jeżeli to taki uklad kostny to jedynie dowalić mięsa w barki, plecy żeby zrobić solidną "V" łapska, ogólnie rozbudujesz górę, nogi też to sylwetka nabierze kształtu "x"
Szacuny
3637
Napisanych postów
31015
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
294271
Michał.442
Witam chciałbym się zapytać czy mogę coś zrobić jeśli mam strasznie szeroką miednice?
Mam 16 Lat 180 i ważne 72 kg i zaczynam przygodę z słownią, ale przez mój problem nie wyglądam za dobrze proszę o opinię
Z szerokością samych bioder nic nie zrobisz, ale możesz po prostu zmienić kompozycje swojego ciała
Szacuny
17763
Napisanych postów
132940
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464506
jesli masz tam sporo tkanki tłuszczowej to możesz ją spalić, jeśli ten obszar spowodowany jest przez budowę szkieletu to nic z tym nie zdziałasz. Tylko j/w poszerzenie góry.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
34741
Napisanych postów
25134
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
282562
Zdjecie bardzo kiepskiej jakosci , zrób z użyciem samowyzwalacza z dalszej perspektywy aby było widac całe ciało , jednak osbiście nie widze tutaj nic dziwnego nic co mogłoby sugerowac że są jakieś dysproporcje większe , jak dla mnie na to co widać to biodra są normalne i jest to co wyżej napisałem , przesadzasz z samooceną no i dodatkowa sprawa ze kompozycja składu ciała jest kiepska jak chodzi o stosunek masy miesniowej do tkanki tłuszczowej gdzie tego tłuszczu jest trochę i pasowałoby skupić się na redukcji
Szacuny
1012
Napisanych postów
5430
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
137204
Młody, rozbuduj górę ciała i dół ciała, zredukuj do kraty na brzuchu i będzie dobra sylwetka. Mało który pros zaczynając miał IDEALNĄ sylwetkę, chyba każdy ją rozbudowywał i rzeźbił latami.
A problem to jest mieć reumatoidalne zapalenie stawów a nie SZEROKIE BIODRA, litości.
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".