Co zrobić jezeli facet ma szeroką miednicą bardzo... w wyniku czego jest szeroki w pasie... chodzi mi tutaj tylko i wyłącznie o szerokość miednicy jako kości... co zrobić z tym mankamentem bo dla mężczyzny to nie zaciekawa sprawa... a niestety treningi i zrobienie masy na gorze nic nie da... są jakies zabiegi ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ile masz w tych biodrach, klacie i w barkach?
Ja też mam szerokie biodra xd
100 cm
gdzie w klacie (na wdechu
) 110
a w barkach 127.
jw. rozbudować do prostej linii skośnie, no i ostro piłować barki z plecami.
Drążek nachwytem po latach poszerza kościec, co daje jeszcze lepszy efekt szerokich pleców.
Dawaj foto
Ja też mam szerokie biodra xd
100 cm
gdzie w klacie (na wdechu

a w barkach 127.
jw. rozbudować do prostej linii skośnie, no i ostro piłować barki z plecami.
Drążek nachwytem po latach poszerza kościec, co daje jeszcze lepszy efekt szerokich pleców.
Dawaj foto

Nie problem ćwiczyć, problem chcieć...
...
Napisał(a)
dużo kulturystów ma taki problem i pomimo tego że mają pod górkę uzyskują bardzo dobre wyniki na scenie kulturystycznej
poprostu trzeba rozbudować muskulaturę(szczególnie chodzi tutaj o najszerszy i barki) na tyle aby w jakimś stopniu optycznie zniwelować ten mankament
poprostu trzeba rozbudować muskulaturę(szczególnie chodzi tutaj o najszerszy i barki) na tyle aby w jakimś stopniu optycznie zniwelować ten mankament
1
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
IMO jak ktos ma szeroką miednicę i do tego rozbuduje muskle to wyglada o wiele potężniej od człowieka z waską talią( są wyjątki)
Oczywisice jeśli ktos ma taki cel...
Oczywisice jeśli ktos ma taki cel...
1
bez pracy nie ma kołaczy
...
Napisał(a)
A jezeli ktos ma szersze kości miednicy od klatki piersiowej mierzonej razem z rękoma ? ludzie... czemu nie moge znalezc zadnych informacji na temat zabiegów odnosnie nie wiem... spiłowywania miednicy zeby nie była szeroka czy cos... czy to cos nie wyleczalnego w naszych czasach tak bogatych w technologie ??
...
Napisał(a)
Przeciez to jest tragedia psychiczna dla mezczyzny jezeli jest chudy, nie ma tłuszczu.... a jest szeroki w biodrach przez szerokie kosci.. ludzie co z tego ze powiększy się mase na górze i bedzie ją utrzymywać... skoro i tak nigdy sie nie osiągnie kształtu litery "V" a co najwyzej uda sie moze osiągnąc "//"... bo wyobrazcie sobie jak facet musi sie czyć w takiej pozycji "A"
Ku*** czy to jakies nieulczealne jest?
Ku*** czy to jakies nieulczealne jest?
3
...
Napisał(a)
nie każdy urodził się Arnoldem
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
...
Napisał(a)
Tu nie chodzi o Arnolda.. ale o zwykły wygląd meżczyzny... wczujcie sie w takie cos to zrozumiecie... i doradzcie... bo jezeli facet jest szerszy w biodrach niż na klacie ( wymiary kości ) to trzeba cos z tym zrobić... a ćwiczenia nie dają dobrego efektu.... to co wtedy ?? nie da sie tego jakos kurde felek spiłować w operacji plastycznej ?
1
...
Napisał(a)
zapewne się da
ale pytanie czy warto?????
no niestety nie każdy jest idealny
ale pytanie czy warto?????
no niestety nie każdy jest idealny
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
...
Napisał(a)
jakbys sie wczuł w sytuacje tej osoby to bys zrozumiał ze warto... przejdz sie po miescie, w pracy gdziekolwiek z wyglądem ze masz sersze biodra od klaty....zal
...
Napisał(a)
ćwicz a nie placzesz - sporo osob ma szerszą miednice i jakos nie płacza jak ty tylko normalnie cwicza

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!