Witam wszystkich i mam pytanie do doswiadczonych bywalcow silowni i ludzi ktorzy znaja sie na ksztaltowaniu sylwetki. CZy z moimi szerokimi biodram jestem w stanie dojsc do sylwetki typu V i czy moge ogolnie poprawic mase rak i nog oraz zrzucic oponke z brzucha. Zamieszczam zdjecie zeby bylo wiadomo o co dokladnie chodzi;p

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Nie jest z tobą źle, uwierz. Jak wszedłem i obczaiłem zdjęcie - które faktycznie jest kozackie :D, to uznałem, że w sumie to nie wiem na co narzekasz. U mnie różnica między talią a biodrami wynosi 20cm w obwodzie, to jest dopiero ch***za :D. Btw. zadajesz pytanie 5 stycznia z działu z maja... naprawdę przez ten czas nic się nie zmieniło?
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-01-05 14:21:43
Zmieniony przez - DreamEvil w dniu 2013-01-05 14:21:43
...
Napisał(a)

wszystko się da, jak mocno urosna Ci mięsńie najszersze to nie będzie aż tak widać szerokich bioder i będzie "v-ka". Tylko jeszcze dużo pracy przed Tobą
...
Napisał(a)
Ostra fotka
Sam mam ten sam problem, szerokie biodra :(
Mam nadzieję, że to kiedyś inaczej będzie wyglądać bo teraz anwet jak mam mniej tłuszczu to i tak to wygląda jakby ten tłuszcz był na boczkach. Sam kiedyś pytałem na forum czy ma na to jakiś wpływ robienia skosów ale dostałem odpowiedź że raczej nie ma.
Zmieniony przez - Cywinek w dniu 2012-05-21 17:15:27

Sam mam ten sam problem, szerokie biodra :(
Mam nadzieję, że to kiedyś inaczej będzie wyglądać bo teraz anwet jak mam mniej tłuszczu to i tak to wygląda jakby ten tłuszcz był na boczkach. Sam kiedyś pytałem na forum czy ma na to jakiś wpływ robienia skosów ale dostałem odpowiedź że raczej nie ma.
Zmieniony przez - Cywinek w dniu 2012-05-21 17:15:27
Zmiany:
112kg - 85kg
85kg - 98kg
98kg -
'To staje sie coraz łatwiejsze..'
...
Napisał(a)
No widze tez tłuszczyku troche jest. Zredukuj tłuszcz a jak mięśnie przyrosną to będzie lajtowo wyglądać a nawet jeszcze lepiej.
Kwestia silnej woli i czasu
Kwestia silnej woli i czasu

...
Napisał(a)
ja bym masowal z glowa, duzo faktu nie ma, miesni tez zbytnio nie
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
cos pomiedzy endo a mezo
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
smallSmithCzemu robisz sobie zdjęcia nago? Następnym razem zalusz majtki![]()
Co to za słowo 'zalusz' ? Bo ja osobiście nie znam.
Wszystko się da, potrzeba troszkę mięśnia a potem moim zdaniem redukcja.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!