Szacuny
0
Napisanych postów
14
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
18
Chodzi o to, że jestem zbyt szeroka w ramionach. Wcześniej tego nie zauwałałam, ale niedawno koleżanka mi o tym powiedziała. Jestem dość szczupła i wygląda to okropnie. Wcześniej nie ćwiczyłam...
Czy są jakieś sposoby na zwężenie ramoin,
proszę od odpowiedź.
Szacuny
56
Napisanych postów
6275
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
37332
luzuj laska, masz 15 lat, proces wzrostu i nabierania wlasciwych ksztaltow i proporcji dopiero sie u ciebie rozpoczal, za 3 lata mozesz wygladac zupelnie inaczej niz dzisiaj
zajmij sie taka aktywnoscia fizyczna jaka ci pasuje, jedz normalnie bez zadnych cudow, byle by wystarczajaco bialka i nie opychaj sie slodyczami, bo sobie rozregulujesz poziom insuliny i bedzie good
ramion szerokich zareczam ci nie masz
Szacuny
7
Napisanych postów
382
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13383
przk nie gadaj bzdur ;/
co do autorki, zwezenie samego układu kostnego jest niewykonalne nawet jakby cie dwie betoniary zwęzały odziedziczyłaś to genetycznie,
proponuje spalic tłuszcz z całego ciała barki na tym straca przez co bedziesz wydawac sie węższa
ale moja propozycja to zaakceptuj sama siebie pozdrawiam
Szacuny
20
Napisanych postów
2038
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
31063
wawek czytaj dokladnie Jestem dość szczupła i wygląda to okropnie raczej niema z czego spalac a pozatym spalanie nie zachodzi w jednym trenowanym miejscu.
podaj wage wzrost. mozesz zaczac terning na brzuch, posladki, uda. skoro jestes szczupla to nie schudniesz nabiezesz predzej miesni
dieta tez by sie przydala, i te ramiona to fat czy nie?
Zmieniony przez - qwert321 w dniu 2007-06-07 16:17:54