Chcę wiedzieć jaka sztuka walki jest dla mnie odpowiednia i prosze żebyście nie pisali jakiś stylów np. capoeria czy kung fu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Trener PoTreningu.pl
AdrianIwanowski.eu
...
Napisał(a)
To jak jest - mamy pisac co jest odpowiednie czy tez nie?
Dla 12 - o latka to widzial jakis chwytany. Zapasy albo judo.
Dla 12 - o latka to widzial jakis chwytany. Zapasy albo judo.
...
Napisał(a)
Zależy co masz do wyboru w mieście , ale stawiałbym na chwytany czyli judo , zapasy , bjj jeśli w takim wieku przyjmują .
...
Napisał(a)
A co Cię interesuje? Pociągają Cie style kopane i uderzane, czy też raczej te chwytane i rzucane? Ciągnie Cię do twardej walki czy do szlifowania pokazowej techniki i lekkiego kontaktu?
"Dan" Freestyle Taekwondo & Kickboxing - Emerytowany Doradca w "Stylach Tradycyjnych"
...
Napisał(a)
Heniu. To może byś określił swoje preferencje i oczekiwania, a nie "wymyślcie mi styl". Zgadzam się z przedmówcami w twoim wieku chwytane sz.w. można polecić najbardziej.
...
Napisał(a)
Powiedz nam jakie masz kluby w mieście, albo gdzie mieszkasz/ w okolicach jakiego miasta (min. 18, 20 tys mieszkańców)
...
Napisał(a)
Ja mam wrażenie, że on pisze "prosze żebyście nie pisali jakiś stylów np. capoeria czy kung fu " to chodzi mu o to pewnie, że usłyszał od kogoś "mądrego" coś w stylu "Kung fu i capoeira to balet, ch**owe, nie trenuj tego"
Eu sou movido pela capoeira
Eu sou movido pelo berimbau
...
Napisał(a)
Jeśli masz w mieście judo to sie zapisz. Sam zapisalem sie w młodyszm wieku i miałem z tego wielką przyjemnosc i wiele osiągnięć.
...
Napisał(a)
Judo a może karate. Ciekawe jest kyokushin
"Ten, kto nigdy nie upadł, nie wie, jak się podnieść" - Fedor Emelianenko
...
Napisał(a)
Wszystko jest ciekawe, wystarczy tylko się przejść i zobaczyć co Cię interesuje. Każdy może podać tutaj co najmniej 2 sztuki walki, ale co z tego? Skoro to tylko puste słowa, nie idą za tym żadne emocje po skończonym treningu, żeby odczuć czy to jest to idź do sekcji w swoim mieście i sprawdź co Cię interesuję. Nie ma na to innej rady. Nikt Ci tu nie wyczaruje sztuki X ot tak, idealnej dla Ciebie.
Trener PoTreningu.pl
AdrianIwanowski.eu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!