Witam. Czy są jakieś szkółki sztuk walk w Koszalinie? Jak są to jakie i gdzie ? Pozdro.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ronin gold team bardzo mocny klub cwiczy tam aktualny mistrz alma wychowankiem był tez Daniel Dowda.
...
Napisał(a)
Ale jakiej sztuki walki są tam lekcje? I gdzie się ten klub znajduje ?
Zmieniony przez - stonee15 w dniu 2008-09-19 15:37:51
Zmieniony przez - stonee15 w dniu 2008-09-19 15:37:51
...
Napisał(a)
Bjj sw mma klub miescił sie wczesniej w sali zapasniczej teraz przeniosł sie do jakiejs szkoły. Zajzyj na www.roningoldteam.pl tam masz co i jak.
...
Napisał(a)
Słuchajcie mam pytanie, czy w Koszalinie jest jakaś szkółka Muay Thai?
...
Napisał(a)
Witam krav maga jest niewiem dokladnie gdzie, muay taj nie ma, ale J.Warchoł na Gwardii prowadzi treningi boxu i kickboxingu, rownież na Gwardii sa zajecia z K1 prowadzone przez senseja z Kyokushin, dodatkowo znajdziesz jeszcze zwykle treningi Kyokushin jesli to malo to sa jesli dobrze pamietam 2 szkoly kung-fu jedna na Chopina, a druga na Jana Pawla (mozliwe ze to to samo niestety sie nie orjetuje) i jak kolega wczesnie mowil jest Ronin bjj o i przypomnialo mi sie jest jeszcze Tekwodo u Ficka na placu podozynkowym nio i zapomnialem jescze o judo, aikido do wyboru do koloru zapwne czegos nie wymienilem ale pare glowynch hihi
ps. napisz co wybrales
ps. napisz co wybrales
...
Napisał(a)
jest bjj 2 kluby, judo, kick-box, box , i krav maga chyba
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Masz też klub taekwondo, nie pamiętam na jakiej ulicy, ale mają swoją stronkę.
...
Napisał(a)
A ma ktoś z Was może jakiś sprzęt na siłkę na sprzedaż ?
Interesuje mnie ławka i obciążenie.
Pozdrawiam.
Interesuje mnie ławka i obciążenie.
Pozdrawiam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Szukam stancji w Szczecinie.
Następny temat