Ostatnie prawie 2 miesiące nie było dla mnie i mojej rodziny łaskawe z powodu COVID-19. Ponad 1,5 miesiąca w zamknięciu. W końcu wszystko się zakończyło. Wracamy wraz z żoną do diety, którą mieliśmy rozpisaną u dietetyka (z powodu zamknięcia podjadaliśmy słodycze itp, mało ruchu) i treningów (biegania). Ja wracam również do pracy fizycznej i minimum co drugi dzień bieganie 10km/50min. Żona obecnie przebywa na opiece na dziecko nadal, więc zostaje jedynie bieganie.
Za miesiąc udajemy się na wesele i chcielibyśmy zastosować jakieś spalacz tłuszczu - coś na redukcję. U mnie waga podczas kwarantanny zmieniła się +1kg, żona +5kg. Co polecacie zastosować do treningów i diety?
Ja: 184 cm - 81 kg
Żona: 180 cm - 84 kg
Dla mnie:
- Olimp L-CARNITINE 1500 Extreme
- Olimp Chela-Ferr Bio-Complex Żelazo
Żona:
- Olimp Therm Line Fast dla kobiet
Czy coś innego? Widziałem reklamy firmy Redox. Nie stosowałem nigdy innych produktów niż Olimp. Jakieś witaminy dołożyć?
Za miesiąc udajemy się na wesele i chcielibyśmy zastosować jakieś spalacz tłuszczu - coś na redukcję. U mnie waga podczas kwarantanny zmieniła się +1kg, żona +5kg. Co polecacie zastosować do treningów i diety?
Ja: 184 cm - 81 kg
Żona: 180 cm - 84 kg
Dla mnie:
- Olimp Chela-Ferr Bio-Complex Żelazo
Żona:
- Olimp Therm Line Fast dla kobiet
Czy coś innego? Widziałem reklamy firmy Redox. Nie stosowałem nigdy innych produktów niż Olimp. Jakieś witaminy dołożyć?