Witam, mój problem polega na tym iż podczas wysiłku fizycznego bardzo szybko się męcze. Zaznaczę, iż jestem bardzo młody, nie mam żadnych problemów z wagą i posiadam sportową sylwetkę. Dlatego moje zdziwienie jest tak wielkie. Dawniej mogłem biegać godzinami i nie sprawiało mi to problemu. Moje problemy zaczęły się ponad rok temu- wówczas zacząłem się szybko męczyć podczas np gry w piłkę. Nie potrafiłem wytrzymać więcej niż 5-10 minut na pełnych obrotach co było dla mnie dramatem. Wszystko zaczęło się nagle i trwa do teraz. Zastanawiam się jakie to ma podłoże, może powinienem udać się na badanie serca? Dodam, iż w zeszłym roku przytrafiła mi się okropny uraz dużego palucha który wykluczył mnie z jakiejkolwiek aktywności fizycznej na długie miesiące, a później przypałętała się rwa kulszowa na którą obecnie się lecze. Od pewnego czasu czuję się dobrze i chcę jak najwięcej czasu spędzić na uprawianiu sportu jednak moja wydolność nadal jest żałosna, mam nawet nudności i chce mi się wymiotować po kilku minutach. Powiedzcie co mam zrobić, jakie badania wykonać i na co bo nie mam już pojęcia. Czy może też wpływać na to zepsuty ząb?
1