na cyklu,mogę na kuracji? Miał ktoś podobny problem?
...
Napisał(a)
Witam! Czeka mnie zabieg usuwania tłuszczaków a jestem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mi jak wytną te które chce plus jakies tam mniejsze żebym po roku czy dwóch nie musial wracać to też będę wyglądał jak rambo w ostatniej części:)
...
Napisał(a)
raczej nie powinno być żadnego problemu,kolega miał kiedyś to robionę bo też miał tych "piłeczek" trochę.Powiedz lekarzowi przed co wbijasz,aby miał świadomość że jesteś na jakiś lekach.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
pewnie że mogą, chodzi mi o to czy koks może spowodować że będą rosły szybciej.
...
Napisał(a)
Nie ma znaczenia,A wiesz ze sa metody usuwania tluszczakow bez ingerencji skalpla?
...
Napisał(a)
nie o żadnej takiej metodzie nie słyszalem, kiedyś głupi myślalem że jak się dobrze wyrzeźbie to i tłuszczaki zejdą hehe
...
Napisał(a)
jest plyn aqua...cos tam i wstrzykuje sie go w samego tluszczaka a plyn go rozpuszcza,po2-3 razach calkiem znikaja i nie masz blizn ja jestem po 2 razach i te mniejsze zniknely a wieksze jeszcze musze potraktowac tym plynem,zabiek robisz w zakladach medycyny estetychnej koszt to 200-300zl ampulka,mi na pierwszy raz poszlo 2amp,a za drugim razem 1,5amp.To jest dobra alternatywa dla skalpla.
...
Napisał(a)
200-300 zł za ampułke średnio 250zł czyli na pierwszy ogień 500zł pożniej jeszcze 400 i na koniec 250, ponad 1000zł troche drogi interes, a dużo miałes, masz tych tłuszczaków. Ja mam z 15 sztuk takich co mi dokuczają najwiekszy ma 3cm średnice. Umnie na pierwszy zabieg pewnie poszło by z 4 ampułki:/
...
Napisał(a)
no panowie umnie ten sam problem ja wsumie to ich bede mial ze 30 a wycieli mi dopiero 3 takie najbardziej dokuczliwe i widoczne dajcie pelna nazwe tego srodka do wstrzykiwan w te tluszczaki popytam i zorientuje sie co i jak z gory dzieki
siła jest Bogiem,trening nałogiem,rzezba zabawą,masa podstawą:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!