Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
2300 250b 70t reszta węgle
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
3. 1.prop masa - prop/npp REKOMPOZYCJA/reudkcja - masa enan - teraz redukcja master + enan
Opisz swój plan treningowy
Partia tygodniowo
Cel cyklu
Redukcja,dojście znów do 6-7% bf
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Cały czas trwa bez offa
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Ok 11%. Zaniedbałem się w tym miesiącu a było 7%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Tycia
Stan zdrowia
Bdb
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Porostu
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
190 na 1 260 na 1 martwy - brak
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
796
Czesc,t3+t4 - mam 100% oryginał zbadane.
Chce ciągnąć 3 miesiące.
Mam heliosa + efedrynę.
Helios efedryna chciałem lecieć 2 tyg on/off z zamianami.
Pytanie - jak dawkować t3+t4? Wykonałem badania na t3 i t4 i wszystko jest w normie.
Jak dawkować przez te 3 miesiące ? Dawki przerwy itp.
+ jakieś wskazówki treningowe/żywieniowe ?
Zwiększyć czegoś podaż ? Dodać białka ? Węgli?
Nie mam jak wkleić badań bo gdzieś się zapodziały ale jest wszystko w normie. Ewemtualnie jeżeli t3 + t4 to za mało to mogę dowalić jakieś inne badania ?
Mam tendencje do retencji wody na węglach.
Już 200g powoduje delikatna retencje na redukcji. Dieta czysta w 100%..nawet eksperymentowałem i jadłem tylko
Ryz brązowy sałatę i indyka przez tydzień aby nie popełniać „błędów” i nadal ta lekka retencja występuje. Jedynie na low carb odpuszcza,ale chce zrobić redu na węglach.
Leci w tle enan 250 e3d master E 200 e3d oxa 60-100 mg ed gw50156 30 mg ed
Ps. Czy to prawda ze t4 potrafi lekko wywalić wode ?
Szacuny
12438
Napisanych postów
161886
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1240230
tak, ja bym nie wrzucal novo traktujac go jako spalacza tluszczu. Druga sprawa, jak tarczyca leci na niskich kaloriach w diecie to zazwyczaj zaczynaja wystepowac nieodbory selenu, jodu i cynku. Czasem wystarczy nieo dopracowac suplementacje i posilki podrasowac zamiast zwyklej soli, uzywac sol jodowana morska, nieco selenu i cynku i zauwazymy, ze tarczyca zyskuje nowe zycie Oczywiscie jak juz jestesmy w deficycie powyzej -35% to tak czy inaczej bedzie zwalniac i tutaj rozpoczyna sie zazwyczaj od 15-25 mcg t3 dziennie, jako taka dawka, ktora organizm sam produkuje na dobe.
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
796
Tak Novo,ale badane i siedzi co ma siedzieć. Okej wiec jak zacząć brać i kiedy zrobić badania ? Oraz czy są jakieś Wskazówki dotyczące diety, pory brania itp ?
Szacuny
1
Napisanych postów
73
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
796
Wydaje mi się ze 100 bo znajomy przechowuje
Okej dziękuje. Czyli 100 z rana przez 10 dni i badania ? Jakieś suple specjalnie dołożyć w większych dawkach ? Coś w diecie zmienić ? Bo aktualnie makro to 200-250b 70t 180-200w przy 92~ kg 187. Zwiększyć białko ? Bo kiedyś słyszałem ze trzeba ogromne ilości jeść